onsdag 20 december 2017

Politiet gik målrettet efter bestemte personer fra Bandidos i dagens aktioner

Julefreden var ved at sænke sig over rockerborgene efter at politiet i fredags atter gav medlemmerne af Bandidos lov til at rykke tilbage i klubhusene landet ovet.

I november havde politiet lukket for klubhuse tilhørende Satudarah og Bandidos i hele landet. Det skete i forsøget på at lukke ned for konflikten mellem de to rockergrupperinger.

Men julen varer ikke til påske, og det gjorde freden heller ikke hos Bandidos, der har klubhus på Ringstedgade 229a i Næstved.


For tirsdag, blot fem dage efter at klubhuset blev genåbnet, har Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi ransaget forskellige adresser i Næstved med relation til Bandidos - heriblandt rockerborgen på Ringstedgade.

Ransagningerne skete i forbindelse med anholdelser af fem personer, som er mistænkt for i november at have stået bag drabsforsøget på en 25-årig mand i hans lejlighed på Østre Ringvej i Næstved.
Tre af de fem anholdte er medlemmer af Bandidos.

Drabsforsøget på den 25-årige bliver af Politiinspektør Kim Kliver betragtet som et led i den verserende konflikt mellem de to rockergrupperinger Satudarah og Bandidos.

Den 25-årige blev natten til 13. november skudt i sin lejlighed af mindst to gerningsmænd. Et vidne hørte uro i opgangen til ofrets lejlighed, efterfølgende blev der hørt råb, skrig, gøen fra en hund og skud.

Ofret blev indlagt på Rigshospitalets Traumecenter, hvor hans tilstand oprindeligt blev vurderet til at være kritisk, men han er nu i bedring.

Gerningsmændene skød også ofrets hund, som ikke overlevede skudene.
https://ekstrabladet.dk/112/politi-paa-besoeg-julefreden-varede-ikke-laenge/6966132

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar