måndag 18 december 2017

Hells Angels optager tidligere LTF-medlemmer

Tidligere medlemmer af berygtet bande bliver nye HA-støtter i Nordsjælland

Julefreden har sænket sig over det danske rocker- og bandemiljø.

På Nørrebro har Loyal To Familia (LTF) og forhenværende brothas-medlemmer angiveligt skrinlagt konflikten, og striden mellem rockerklubberne Satudarah og Bandidos lader også til at være sat på standby, mens parterne forhandler om en fredelig løsning.

Mens mange af de andre grupperinger har trukket overskrifter i medierne, har rockerklubben Hells Angels holdt sig ude af diverse konflikter. Alligevel ekspanderer klubben, og det er ikke hvem som helst, der nu kommer under de karakteristiske engle-vinger.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger er det en tidligere LTF-fraktion fra Kokkedal, der bliver indrullet i Hells Angels. Der er ikke tale om, at HA åbner en ny afdeling, men angiveligt bliver de syv-otte tidligere LTF'ere en form for prøvemedlemmer i rockerklubben.

Kokkedal var en af de første afdelinger, da LTF blev grundlagt i 2013, og var blandt andet repræsenteret i bandens 'topledelse'. I foråret 2017, kort efter, at LTF's præsident Shuaib Khan blev løsladt, skiltes parternes veje.

Kilder i LTF oplyser, at Kokkeldal-gruppen blev smidt ud - selv siger de, at de forlod den berygtede bande af egen fri vilje.

Hos Nordsjællands Politi ønsker man ikke at kommentere oplysningerne om transferen i rockermiljøet:

- Det vil jeg hverken be- eller afkræfte, men vi følger den del af miljøet tæt, siger politiinspektør Lau Thygesen til Ekstra Bladet.

Det har tidligere givet gnidninger, når personer i rocker- og bandemiljøet skifter side. Det skete blandt andet, da Hells Angels tilbage i 2010 optog en flok tidligere Bandidos-medlemmer i klubben.

Gamle fjender
Det betød, at Bandidos skrottede den tidligere fredsaftale mellem de to klubber. Efterfølgende åbnede Bandidos en afdeling på Amager, et område som Hells Angels traditionelt betragter som deres territorium.

Det blev til flere voldelige opgør mellem de to rockerklubber og kulminerede, da en lastbil med en mursten på speederen bragede ind i det nyåbnede Bandidos-klubhus på Amager Landevej. Parterne blev dog enige og en ny fredsaftale, og en ny krig mellem fjenderne i Den store Nordiske Rockerkrig blev afværget.

I det konkrete tilfælde har der dog været en karensperiode, hvor de forhenværende LTF-medlemmer fra Kokkedal ikke har været tilknyttet en gruppering, før deres skifte til Hells Angels.
I 2000-tallet var Hells Angels part i en blodig konflikt med Blågårds Plads-banden og en række andre grupperinger, der efterfølgende blev grundstenen i Loyal To Familia. Siden har der dog været fred mellem parterne.

Ekstra Bladet har været i kontakt med Hells Angels, der ikke ønsker at kommentere oplysningerne.
https://ekstrabladet.dk/112/hells-angels-optager-tidligere-ltf-medlemmer/6959158

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar