söndag 10 december 2017

Parteret rocker døde af forblødning

Retsmedicinske undersøgelser modsiger den tiltaltes forklaring.
Satudarah-rockeren Kevin Joel Andersen, der i september sidste år blev fundet parteret i en skov på Vestegnen, døde af forblødninger. Det viser obduktionen af den døde rocker.
”Han døde af indre og ydre forblødninger,” sagde overlæge Steen Holger Hansen fra Retsmedicinsk Institut, da han mandag afgav forklaring i retten.
Dermed undsiger overlægen den forklaring, Kevin Joel Andersens drabsmand selv har afgivet i retten.
Den 34-årige serber, Darko, er tiltalt for drab, grov vold, frihedsberøvelse, ulovlig tvang og usømmelig omgang med lig. Han erkender at have dræbt Kevin Joel Andersen, og at have tvunget 21-årige K. til at partere liget. Men han hævder at drabet skete i selvforsvar.
Darko har forklaret, at han dræbte Kevin Joel Andersen i en knivkamp, hvor han med et huk tildelte ham et enkelt knivstik i nakken. Efter det første knivstik faldt Kevin Joel Andersen ifølge den tiltalte livløs til gulvet. Derefter gik Darko ifølge eget udsagn amok i en blodrus, hvor han udsatte Kevin Joel Andersen for yderligere skarp vold med en kniv og til sidst for stump vold med en stegepande.
Obduktionserklæringen konkluderer imidlertid, at stikket i nakken ikke kan have været dødeligt. Stikket i nakken vil ifølge obduktionen have lammet Kevin Joel Andersen, men ikke mere end, at han stadig kunne tale, trække vejret og bevæge armene.
Obduktionen viste, at Kevin Joel Andersens parterede lig havde afværgelæssioner på højre underarm og venstre hånd, hvilket tyder på at han stadig var i live, da han blev påført i alt 46 stik- og snitsår, hvoraf flere var i hovedet.
”Meget taler for at forurettede tidligt i forløbet er blevet pascificeret. Han har formentlig ligget på højre side, og er blevet tildelt de mange skader. I nogen tid har afdøde forsøgt at værge for sig, men er blevet bevidstløs på grund af blodtabet,” konkluderer obduktionsundersøgelsen, der blev læst op i retten af anklager Morten Frederiksen.
Obduktionen konkluderer også, at Kevin Joel Andersen var i live, mens han blev påført nogle af de mange knivstik, og at han var i live da han blev slået i hovedet med en stegepande. Det harmonerer ikke med den tiltaltes forklaring om, at han som det sidste slog Kevin Joel Andersen i hovedet med en stegepande.
Blødningerne ved det, den tiltalte forklarer er det første stik, var ikke store, hvilket ifølge overlægen tyder på, at det ikke var det første stik. I stedet kan det have været det sidste stik. Samtidig havde stikket en lige bane, hvilket kan tyde på, at stikket blev givet, mens Kevin Joel Andersen lå ned på maven.
Mødtes med Satudarah efter partering
Under mandagens retsmøde var Kevin Joel Andersens bedste ven også indkaldt som vidne. Vennen, en lav tætbygget mand med anden etnisk baggrund end dansk, blev ført ind af betjente og var iført håndjern fastgjort til et bælte.
Anklageren bad ham flere gange om at tale pænt, fordi han kaldte den to meter høje serber for ”lille ludder.”
Vennen, der er medlem af Satudarah, forklarede, at han mødtes med den 21-årige K., efter drabet på Kevin Joel Andersen.
Mødet fandt sted i shoppingscenteret Fields, inden K. tog på hospitalet med sine skader og bad om at tale med politiet. På mødet bemærkede vennen, at K.s mundviger var skåret op. K. fortalte vennen, at Kevin Joel Andersen var død, men hvad der herudover blev sagt på mødet, ønskede vennen ikke at fortælle.
Sagen fortsætter tirsdag og der forventes at falde dom torsdag.
https://www.bt.dk/krimi/klar-parteret-rocker-doede-af-forbloedning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar