söndag 27 mars 2011

Han skal fælde 16 rockere fra Hells Angels og lærlinge fra AK81.

Den tidligere autolakerer MP er Danmarks mest eftertragtede bytte i rockernes kriminelle underverden - se tv-indslag med afhopperens nu tidligere ven herunder!

TV: Hør del af Ekstra Bladets interview med Thor Koba herover!MP voksede egentlig op som en helt almindelig dreng. Han er enebarn og boede sammen med sin mor og far i en ganske almindelig dansk kernefamilie i Roskilde.

Men noget gik galt, og i dag erkender 26-årige MP selv, at han formentlig aldrig kommer til at leve et normalt liv igen.

I morgen starter sagen mod 16 rockere fra Hells Angels og lærlinge fra AK81. Og det er MP, der skal fælde dem.
http://ekstrabladet.dk/112/article1525212.ece

Politiets 'guldfugl' er dødsdømt

En 26-årig autolakerer gjorde lyn-karriere i AK 81 og kom ind i varmen hos Hells Angels. Men han fik sat 16 rockere bag tremmer og skal nu vidne mod sine tidligere venner. Politiet mener, at han er dødsømt
http://ekstrabladet.dk/112/article1524664.ece

Politi bruger 50.000 timer på at bevogte rockere

Når Danmarkshistoriens største rocker-retsag med Brian Sandberg og 15 andre rockere fra Hells Angels begynder mandag morgen i Glostrup Ret, bliver der også sat Danmarksrekord i bevogtning af en retssag.

Københavns politi oplyser til DR-Nyheder, at det vil kræve 30 politiårsværk at bevogte Glostrup Ret samt køre de tiltalte frem og tilbage til retten.

Da en årsnorm i politiet er 1924 timer, kommer det altså til at koste Københavns politi over 50.000 politimandstimer at bevogte den store rockersag.

- Vi har før haft store sager, der krævede meget bevogtning, men det her er dog ganske specielt, siger efterforskningschefen i sagen, politiinspektør Svend Foldager til DR-Nyheder.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2011/03/27/105202.htm

De hjalp politiet og må leve 'under jorden'

 Afhopperen MP fra AK 81 er ikke den første, der har vidnet mod Hells Angels. To andre rockere lever i dag under jorden, og vidnebeskyttelse er også brugt i fire andre sager de senere år

Eks-rocker fik nyt udseende
Kasper Vetter, 28, var med i inderkredsen i Hells Angels i Aarhus, da han sidste år valgte at 'synge' om sine tidligere 'brødre'. Han har givet Østjyllands politi og PET fyldige oplysninger om organiseret kriminalitet, og hans informationer har bl.a. ført til optrevlingen af en stor narkosag.

Kasper Vetter har fået ny identitet, ny 'fortid' og et nyt udseende efter en plastik-kirurgisk operation, hvor han også har fået trukket tænder ud.

Han var nervøs for, at det kriminelle miljø alligevel ville finde ham og skrev derfor hele sin livshistorie i et manuskript til forlaget 'Peoples Press', der har stillet manuskriptet til rådighed for Berlingske Tidende, der har beskrevet hele Kasper Vetters historie.
 http://ekstrabladet.dk/112/article1525091.ece

4 kommentarer:

 1. Why not just SHUTT THE FUCK UP, they gain no thing well from singing 2 the POLICE.. No Honor in THAT. 4-SURE. Wish i could help with eanything at all.. (AT ALL) 2 make it better for Brian and Family/81.. Call me:50 31 51 34. only about this is this number.. MLLH&R. AB

  SvaraRadera
  Svar
  1. You are a fucking idiot … your mom must be so proud.

   Radera
 2. you fucking idiot, walking dead.

  SvaraRadera