måndag 28 mars 2011

House of Horror and Torture

En tortyrkammare inredd i ett ödestorp. Ett par hobbyfotografer som snubblar över huset och upptäcker denna källare... Det låter som hämtat ur en film (med tanke på gårdagens filmkväll också) Senaste spåret hos polisen verkar ju vara en sexannons, en man som annonserat om: "Söker undergivna slynor till min tortyrkällare, för stränga uppdrag utan möjlighet till nåd. Helst från Halland"

Alltså, nu ska jag ju inte säga vad som är rätt eller fel. Tycker folk om att smiska varandra med dammvippor eller klä sig i gummistövlar och regnhatt så är det väl deras ensak. Men jag har så svårt för det där nedvärderande språket. Självklart är jag en liten privatperson som sitter här och tycker och tänker, men OOOOOOPS att ha låtit annonsera om liknande just när denna historia uppdagas.

"Diskreta träffar dagtid" känns som en bagatell jämfört med detta. 
http://skrotmamman.blogg.se/2011/march/house-of-horror-and-torture.html 

Obehaglig UPPTÄCKT I ödetorpet fanns bland annat en smutsig säng med rep och kedjor uppspända. Nu har en annons på ett forum för sexkontakter väckt polisens intresse. I den söker en 47-årig man kvinnor till sin ”tortyrkällare”.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12793697.ab

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar