torsdag 31 mars 2011

Brev fra Twin Eagles HD MC

Vi har registrert at den siste tiden, trenger ikke politi, kommuner og media følge loven. Det er fritt frem for å trakassere/ diskriminere oss uten at noen reagerer. Denne trakasseringen har blitt oss til del fordi vi har fått oss venner som de ikke liker.

Twin Eagles HD MC består av medlemmer bosatt i Lister-regionen, alle har jobb, familier og barn her. I alder varierer det fra 25-50 år. 


I de snart 20 år vi har eksistert så har vi på våre turer i inn/utland blitt kjent med et stort motorsykkelmiljø. 

Blant disse har vi også blitt kjent med HA, som kjent kjører også de motorsykler. HA sine medlemmer har jevnlig vært på besøk hos oss i Farsund, og har oppført seg eksemplarisk mot oss så vel som resten av lokalbefolkningen her, det har også andre tilreisende klubber fra inn- og utland gjort når de har vært her i Farsund.

Siden våre besøkende er frie mennesker som tilsynelatende ikke er på flukt fra lovens lange arm, må vi gå ut fra at de verken er etterlyst eller på rømmen fra fengsel eller fut. Siden vi ikke har tilgang på politiets strafferegister er det på dette grunnlag vi bygger våre vennskapsbånd med andre mennesker, og ikke på grunn av noen bestemt tilhørighet til klubb, rase eller religion. 


Som voksne mennesker har vi etter hvert blitt sikre på at vi er i stand til å velge våre venner selv, uten at dette skal godkjennes av foreldre, prest, politi, kommunestyre eller for den saks skyld media.
http://www.farsunds-avis.no/artikkel.asp?Artid=75748

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar