tisdag 29 mars 2011

- Har ikke vært noe problem

 STOKKE: Ordfører Nils Ingar Aabol, forteller at han ikke anser MC-klubben for et problem i Stokke.
– MC-klubben har ikke vært noe problem så langt. De har vært helt anonyme, forteller Aabol.

 – Jeg har jevnlig kontakt med politiet og de tilbakemeldingene jeg har fått er at politiet følger med på hva som skjer på Myrvang tett. Så langt har ikke politiet kunne ta dem på noe kriminelt, sier han. 

Motorsykkelklubben Shuffle MC holder for tiden til i det tidligere ungdomslokalet Myrvang i Stokke. Medlemmer i Shuffle MC bruker symbolikk som tyder på at de sympatiserer med Hells Angels.

– Det er ikke akkurat hyggelig hvis vi har potensielle kriminelle lovbrytere i kommunen, men det er det vanskelig å spekulere i, sier ordføreren. 
http://tb.no/nyheter/har-ikke-vert-noe-problem-1.6137355

– Må forebygge lovløse MC-miljøer

Kommunene og politiet må på offensiven for å forebygge MC-miljøer med organisert kriminalitet, mener Thor Lillehovde (Ap). 

Lillehovde, som er stortingsrepresentant i Justiskomiteen, er bekymret for fremveksten av MC-miljøer der det foregår organisert kriminalitet.

– Det bekymrer oss at rekrutteringen de siste årene har vært større enn det vi har sett tidligere. Her snakker vi om tøffe miljøer, med både vold og narkotikakriminalitet, sier Lillehovde til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar