tisdag 29 mars 2011

Rockere mødte op med tomme lommer

Politi og SKAT var mødt op til den store rockerretssag for at visitere rockere, men ingen gik i fælden
De dyre ure og tykke guldkæder var efterladt derhjemme, da de mange rockere mødte op til den store rockerretssag, der kørte i Retten i Glostrup i dag.

Politi og SKAT var ellers mødt op for at visitere rockerne og undersøge, om de havde gæld til det offentlige, som man kunne beslaglægge værdier til at dække.

- Vi ved, at 60 pct. af alle rockere har restancer til det offentlige. Men de havde tomme lommer allesammen. Og det er på en eller anden måde en succes, for borgerne bliver jo indignerede, hvis de ser rockerne strø om sig med penge. Men der var ingen, der pralede med værdier, siger afdelingsleder i SKAT, Vagn Pedersen, der er projektleder på bandeindsatsen.

Politi og SKAT kører den målrettede strategi med at stresse rockerne på andet år, og noget tyder på, at rockerne nu går ud fra, at SKAT er til stede ved større rockerbegivenheder.

Politi og SKAT undersøgte omkring 130 personer ved dagens retsmøde. De fleste fra Hells Angels støttegruppen AK81. Der var sympatisører fra hele landet og også nogle, der kom i biler på tyske nummerplader.
http://ekstrabladet.dk/112/article1527442.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar