måndag 24 november 2014

IMA SWEDEN

I.M.A. Sweden har startats för att vara ett alternativt nätverk för klubbar som inte vill ha politik och färger som styr kulturen och äga rätten att själva välja vilka vi vill umgås med. Vi är här för kärleken till våra motorcyklar och kärleken till vår klubb och familj! Vi väljer att leva i den gamla skolans regler, där motorcykeln, klubben, familjen och frihet står i centrum. Och för oss är familj och jobb i första hand det viktigaste, efter det kommer klubben.

Vi är inga outlaws eller 1% och den plats vi kommer ta upp, är på vägen med våra motorcyklar. Vi är inte här för att söndra eller konkurrera med några befintliga modeller.
Och vi bär MC på våra västar. Det finns ingen copyright till den patchen, det finns heller ingen äganderätt till bikerkulturen. En bikersjäl sitter i hjärtat som dunkar i dennes bröstkorg.

Kampen för att stå oberoende, har förts länge av många klubbar och bröder i vårt land som haft modet och kuraget att stå emot, som blivit avtagna sina västar, fått klubbskylt nedtagen, blivit hotade men ändå fortsatt sin kamp och burit sina västar och stått för vad dom tror på! Det är tack vare dessa klubbar och deras kamp som I.M.A finns här i dag, och vi står inte ensamma i denna kamp för ett oberoende MC-Sverige!

I nuläget är vi ett tio tal klubbar som står under I.M.A, plus supportklubbar i Norden. Så intresset är stort, medlemmarna är gamla bikers och vanliga Svensson och en mix av nya och gamla klubbar. Alla som är intresserade av att starta klubb eller har befintlig klubb är välkomna att bli medlem i I.M.A.

Med vänliga hälsningar,
Styrelsen I.M.A. Sweden
http://imasweden.se/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar