måndag 24 november 2014

En 34-årig man från Bandidos MC har häktats som misstänkt för mordförsöket på en man i Rock Machines lokaler i september.

Sedan tidigare sitter en 40-årig man häktad för inblandning i skottdådet.

Den senast häktade mannen är en 34-årig man från Klippantrakten som enligt kammaråklagare Kerstin E Eriksson är medlem i mc-gänget Bandidos. 34-åringen misstänks ha hållit i vapnet när en medlem i mc-gänget Rock Machine skottskadades i klubbens lokaler i Hyllstofta i september i år.
Polis och åklagare är förtegna och vill i stort sett endast bekräfta att den nu häktade 34-åringen är häktad.

– Vi kan i nuläget inte gå in på några detaljer överhuvudtaget. Förhör ska hållas och diverse analyser genomföras, säger åklagare Kerstin E Eriksson.

Sedan tidigare sitter en 40-årig man häktad som misstänkt för mordförsök. Han är liksom offret medlem i Rock Machine. Åklagare Kerstin E Eriksson vill emellertid inte bekräfta att skotten i Hyllstofta ska ha varit en intern uppgörelse.

– Du får spekulera men det är inget jag tänker kommentera, säger hon.
Förutom mordförsök misstänks 34-åringen för grovt narkotikabrott sedan polisen hittat en betydande mängd narkotika i hans hem. Vilken sort och mängd det rör sig om avslöjades dock inte ens under häktningsförhandlingen som hölls bakom stängda dörrar. 34-åringen nekar till alla anklagelser.
http://hd.se/klippan/2014/11/24/ny-haktning-efter-skottdrama-pa-mc/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar