onsdag 26 november 2014

En 41-årig man greps i tisdags som misstänkt för medhjälp till mordförsök på en medlem i mc-klubben Rock Machine.

I fredags häktades en 34-årig man som misstänks ha hållit i vapnet när en medlem i Rock Machine skottskadades i mc-gängets lokaler i september i år.

Sedan tidigare sitter en 40-årig man häktad som misstänkt för medhjälp till mordförsök. Vid 18-tiden på tisdagen grep polisen en tredje man som varit anhållen i sin frånvaro och misstänks för delaktighet i dådet. Mannen, som är 41 år, förhördes under tisdagskvällen och anhölls därefter. Hur han ställer sig till misstankarna är okänt. Varken polis eller åklagare har gått att nå för en kommentar.
http://hd.se/klippan/2014/11/26/tredje-man-anhallen-for/ 

Den 41-årige man som tidigare i veckan greps för inblandning i mordförsöket på en medlem i mc-gänget Rock Machine är åter fri.

– Efter en bedömning av bevisläget kom jag fram till att bevisningen inte är tillräckligt stark för att begära honom häktad, säger kammaråklagare Kerstin E Eriksson.

Misstankarna mot 41-åringen är dock inte avskrivna.

Kvar i häktet är nu en 34-årig man som misstänks för mordförsök och en 40-årig man som misstänks för medhjälp till mordförsök.

Skottdramat i Hyllstofta utspelade sig i september. En medlem i Rock Machine skottskadades när skottlossning utbröt i mc-gängets klubblokal i Hyllstofta.
http://hd.se/klippan/2014/11/28/tredje-man-fri-efter-skottdad/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar