torsdag 10 november 2016

Tiltale: Restauratør afpresset for beskyttelsespenge af bandefolk

- Vi er fra 'Black Army' og kan finde på alt muligt!
Sådan blev en restauratør, ifølge tiltalen, truet af to afpressere, som den 21. juli i år mødte op i hans forretning i Slagelse, hvor de forlangte beskyttelsespenge.
De to formodede afpressere, 20 og 27 år, stilles torsdag for retten i Næstved, hvor de er tiltalt for afpresning mod restauratøren, der fik 'besøg' af afpresserne både i restauranten og på bopælen og blev truet telefonisk.
Det skete i en periode på fire dage, før politiet anholdt afpresserne den 25. juli i en bil i Næstved, hvor begge var i besiddelse af tre knive og den 27-årige også en tåregas-spray.
Restauratøren blev afkrævet 20.000 kr. i beskyttelsespenge, og nåede at betale 10.000 kr.
Anklagemyndigheden vil under retssagen forsøge at dokumentere, at de to tiltalte tilhører banden 'Black Army', som de selv udtalte. De nægter sig skyldige.
'Black Army' har etableret sig med afdelinger i Odense, Aarhus og Næstved.

Kniv i bukselinningenUnder det første afpresningsforsøg i restauranten i Slagelse fik restauratøren besked på at betale 10.000 kr., og næste dag mødte de begge op på hans bopæl, hvor den ene bar en kniv synligt i bukselinningen.
Det fik restauratøren til at betale de 10.000 kr., men som politiet gang på gang advarer: Hvis først man betaler afpressere, så forlanger de mere og mere.
Så den 25. juli blev restauratøren presset til at møde de to mænd i Næstved, hvor den 20-årige, ifølge tiltalen, truede:
- Du skal betale 10.000 kr. mere, ellers kommer vi efter dig på anden måde. Du har en time.
Kort efter blev mændene imidlertid anholdt af politiet.
Dommen i sagen ventes torsdag.
http://ekstrabladet.dk/112/tiltale-restauratoer-afpresset-for-beskyttelsespenge-af-bandefolk/6395962

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar