måndag 21 november 2016

Flere med tilknytning til grupperingen Black Army er anholdt


Den specielle enhed Task Force Vest ved Sydøstjyllands Politi har siden formiddag foretaget en omfattende politiaktion rettet mod bandemiljøet i Herning.

- Aktionen blev til efter en længere og intensiv efterforskning af bandemiljøet, forklarer Politiinspektør Brian Olsen, der videre oplyser, at aktionen indtil videre har forløbet roligt. 
Politiet er fortsat i gang og indtil videre er otte personer anholdt, hvor af fire forventes at blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen.

Specialenheden Task Force Vest har dagen igennem ransaget flere adresser, hvor betjentene blandt andet har fundet tyvekoster.

- Vi har også fundet en mindre mænge narkotika, men nærmere kan jeg ikke komme det lige nu, siger Brian Olsen til Ekstra Bladet.

De anholdte er sigtet for omfattende indbrud samt narkohandel. En enkelt af de anholdte er fuldgyldigt medlem af grupperingen Black Army, mens de sidste har tilknytning til samme.
Task Force Vest er er en særlig enhed, der proaktivt efterforsker rocker - og bandekriminalitet, organiseret indbrudskriminalitet, hælerier og hjemmerøverier.

Task Forcen er sammensat af medarbejdere fra Fyns Politi og de jyske politikredse og decentralt organiseret med sektioner i hver af de nævnte politikredse.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar