tisdag 22 november 2016

Politiet: Fortsat spændinger mellem Hells Angels og Black Army i Odense

Fynsk bandekonflikt: Så mange våben har politiet beslaglagt

Fyns Politi opretholder en visitationszone i byen på grund af konflikt i bandemiljøet

Siden 9. september har politiet foretaget 478 visitationer i en visitationszone i Odense. Politiet har tirsdag besluttet at opretholde zonen i yderligere 15 dage.

Visitationszonen giver politiet lov til uden nogen konkret mistanke at kropsvisitere folk. Det kan politiet gøre i afgrænsede områder. Men kun i afgrænsede perioder.

- Det er vores vurdering, at der fortsat er konflikt mellem Hells Angels og Black Army. Og samlet set gør det, at vi forlænger visitationszonen for at understøtte de muligheder, vi har for at sikre borgernes tryghed, siger politiinspektør Lisbeth Fried i en pressemeddelelse.

Siden 9. september har politiet beslaglagt et oversavet jagtgevær, en peberspray og to gasspray. Derudover har man beslaglagt 20 knive og fem genstande, der efter politiets opfattelse er slagvåben. Blandt andet et baseballbat.

I begyndelsen af oktober udstedte politiet et adgangsforbud til Hells Angels' og Black Armys klubhuse i Odense. Det forbud udløb i sidste uge.
http://ekstrabladet.dk/112/fynsk-bandekonflikt-saa-mange-vaaben-har-politiet-beslaglagt/6418321
Fyns Politi har besluttet at forlænge den visitationszone i Odense, der har været gældende siden den 9. september 2016. Visitationszonen forlænges i yderligere 15 dage frem til den 7. december med begrundelse i de fortsatte spændinger mellem Hells Angels og Black Army i Odense.

– ”Vi har i den seneste periode fundet flere knive ved visitationerne, ligesom vi modtog anmeldelse om skyderi på Nyborgvej d. 12. november. Det er vores vurdering, at der fortsat er konflikt mellem Hells Angels og Black Army og samlet set gør det, at vi forlænger visitationszonen for at understøtte de muligheder, vi har for at sikre borgernes tryghed”, siger politiinspektør Lisbeth Fried fra Fyns Politi.

Siden den 9. september og frem til i dag, har politiet gennemført 478 visitationer i det berørte område. I forbindelse med visitationerne har politiet beslaglagt følgende våben:
1 oversavet jagtgevær
5 slagvåben (herunder baseball bat)
20 knive
2 gasspray
1 knojern
1 grillspyd
1 savklinge
1 peberspray
Visitationszonen kan ses på billedet nederst. Den afgrænses af Odense Å og Kertemindevej mod nord, den fynske motorvej og Østre Ringvej mod syd, Østre Ringvej mod øst samt jernbanelinjen og Odense Kanal mod vest.
gjhy2m6lfaayxwzxojqw http://dagspressen.dk/politiet-fortsat-spaendinger-mellem-hells-angels-black-army-odense/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar