tisdag 15 november 2016

Sigtelse: Rocker lokket i baghold og skudt i balde

Han blev lokket til at møde op ved et supermarked, men faldt i et baghold og blev skudt fire steder. Skuddene gik blandt andet ind i mandens lyske og i hans højre balde.
Episoden gik ud over en 30-årig mand med forbindelse til rockerklubben Satudarah tilbage i september.

I dag blev en 21-årig fængslet i foreløbig tre uger.
Han er sigtet for forsøg på manddrab ved i forening med andre at have lokket den 30-årige Satudarah-rocker i et baghold, hvorefter der blev skudt i alt ti gange.
Den anholdte nægter sig skyldig, men hvad der herefter blev sagt under grundlovsforhøret i Næstved vides ikke. Anklageren begærede dørene lukkede og begrundede det blandt andet med, at der var tale om en rocker-relateret konflikt.

Se også: Teenage-rockere ville flygte ud af landet efter skyderier
 
Flere skyderier i Næstved har efter politiets vurdering rødder i en strid mellem Bandidos og Satudarah og allerede for en måned siden blev to 'Bandidos-hvalpe' på kun 17 og 18 år fængslet.
Politiet mente, at de to var identiske med den knallert-kørende duo, som skabte stor utryghed og stod bag flere skyderier i Næstved. I begrundelsen for at fængsle de to fremgik det, at politiet havde fået nys om, at de to teenagere havde planer om at forlade landet.
Nu er den tredje mand så fængslet i forbindelse med skudsagerne.

Politiinspektør Kim Kliver siger efter fængslingen i dag i en pressemeddelelse:
- Dagens fremstilling er et resultat af vores omfattende efterforskning, som vi fortsætter, da vi er overbeviste om, at der er endnu flere, der bør stilles til regnskab for deres deltagelse i skyderierne.
Han tilføjer, at politiet med tilfredshed har noteret sig, at skyderierne er ophørt.
- Men det er desværre ikke vores opfattelse, at konflikten mellem de to grupperinger er løst.
http://ekstrabladet.dk/112/sigtelse-rocker-lokket-i-baghold-og-skudt-i-balde/6406574

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar