måndag 3 september 2012

Visste ni att det i Sverige 2012 är förbjudet att spontandansa?

Kära vänner!
Visste ni att det i Sverige 2012 är förbjudet att spontandansa? Det som är självklart världen över är förbjudet hos oss. Få i Sverige vet om det och när man nämner det i Berlin tror dom att man ljuger. Verkligheten är att danslagen existerar och tillämpas även år 2012.

Nu är det dags att säga ifrån. Det ska vi göra med en manifestation i form av en färgsprakande och dansant parad genom Stockholm under parollen: Dans, Trams och Acceptans! Vi ska visa att vi inte accepterar fåniga, föråldrade och förnedrande intrång i våra privatliv.

Den 22:a september, klockan 12 samlas vi i Humlegården utanför Kungliga Biblioteket och klockan 13 rullar paraden mot Tantolunden. Hela vägen ska vi visa vilken energi och glädje dansen ger.

Vi, Jessica Larsson och Anders Varveus, stöder helhjärtat denna manifestation mot förmynderiet och behöver din hjälp. Dels vill vi se dig dansa med oss den 22:a september och dels behövs det pengar föra att kunna genomföra arrangemanget.

Vi ber dig sätta in valfritt belopp på Jessica Larssons konto i SEB 5385-30 502 39 eller på Anders Varveus konto i Danske Bank 1299-0128611 senast den 15:e september. Målet är att samla in 30 000 kronor för att få paraden att rulla. Och vi har redan en grundplåt: Den förra insamlingen som gick till Stefan Nordströms advokatkostnader, när han var anklagad för att ha brutit mot just denna lag, gav ett överskott på 1000 kronor.

Stort tack på förhand och länge leve dansen!

Många kramar
Jessica, Anders/Åke & David

https://www.facebook.com/events/251691574951741/

Dans är förbjudet i Sverige! - Tankesmedjan
Detta är humor på hög nivå ... 
Lyssna och Skratta 

 

Så vad jag ville säga med detta i en blogg som handlar om hojar, klubbar och gäng?

Jo att man sällan upphör att förvånas. 

Och sen en tankeställare hur man angriper ett problem, man kan sitta och sura, HATA eller tycka att alla är dumma. Eller så kan man med humor och glimten i ögat väcka en tankeställare och få vanligt folk att fatta det orimliga i vad olika myndigheter hittar på för tok.

Michael Eklöf

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar