söndag 23 september 2012

Skudt og knivstukket: Vidste ikke de var i unåde

HA-EXIT: Smidt ud med tæsk, knivstik og skud

Først toppen af poppen, kort efter afgrundsdybt frit fald uden livline og sikkerhedsnet.
Ingen af de to nu tidligere HA-rockere Phillip Lunow Geslin Nielsen, 32, og Kasper Kruse, 31, havde tilsyneladende den ringeste mistanke om, at de stod på vippen til at blive smidt ud af Hells Angels.
Begge de barske, muskelpumpede rockere er kendte for ikke at stå tilbage for noget som helst. Phillip Nielsen var desuden et fremtrædende medlem af rockerklubben, vurderer politiet.
Så sent som torsdag - dagen før udsmidningen - opdaterede Phillip Nielsen sin Facebook-væg med ordene: ' Fantastisk morgen!!! God dag folkens ;-) AFFA' ( Angels Forever Forever Angels, red.).
Smidt ud af bilen
' God Weekend ;-)', lød fredagens opdatering.
Samme aften ved 20-tiden blev de to nu eksrockere fundet sårede i området ved Ugandavej på Amager.
- Foreløbigt formoder vi, at de to er blevet udsat for vold i Uganda-skoven. Derefter er de i bil blevet fragtet til krydset Ugandavej-Englandsvej, hvor den 32-årige er smidt ud af bilen. Nogle 100 meter længere fremme holdt bilen med den anden mand siddende i. Han råbte om hjælp, og det tilkaldte to unge piger, der så ringede 112, siger efterforskningsleder Tommy Keil, Københavns Politi.
Læs også: Smidt ud i bad standing - rockere skudsåret og stukket med kniv
- Den 32-årige er såret af knivstik i den ene arm. Han er desuden blevet udsat for en del vold. Det andet offer er såret af et skud i det ene ben.
Muligvis også det andet, siger efterforskningslederen.
Han vil ikke kommentere identiteten på de to, ligesom han heller ikke vil kommentere Ekstra Bladets oplysninger om, at de to eks-HA'ere er blevet smidt ud i såkaldt bad standing.
Alt tyder på, at de to nu eksrockere blev sat stævne i Uganda-skoven. Samtidig med, at de fik beskeden om, at de var smidt ud, blev de udsat for vold.
Den sorte Audi, de to var kørende i til det fatale møde, er kendt som Phillip Nielsens bil. Ifølge oplysninger er den virkelige ejer Per Koba, præsident for Hells Angels South End-chapter i Ishøj.
Masser af rygter
Allerede få timer efter overfaldet flød miljøet over af ubegrundede rygter om baggrunden for, at duoen skulle sortlistes.
Et rygte gik på, at Phillip Nielsen skulle stå bag episoden, hvor en lastbil natten til onsdag torpederede et Bandidos-klubhus på Amager Landevej. Ifølge rygtet skulle det være sket uden andre HA'eres viden, hvorfor de skulle være blevet rasende og derfor skulle have smidt de to ud.
Andre rygter lyder, at de to skal have stjålet fra klubkassen, ikke kunne holde fingrene fra andres kvinder eller har bagtalt andre HA'ere.
Kilder med indsigt i miljøet afviser rygterne, der kategoriseres som værende uden hold i virkeligheden.
Den nøjagtige årsag til udsmidning og vold kender kun de to sortlistede samt gerningsmændene.
http://ekstrabladet.dk/112/article1831936.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar