onsdag 7 oktober 2009

Crime Inc Sweden. Bra eller anus?


Crime Inc Sweden bildades under år 2008 och består av President, vice president, underboss, sergeant at arms, kassör och en sekreterare.
Under Crime Inc Sweden finns det avdelningar runt om i Sverige som helt och hållet sköter sig själva och är uppbyggda med President, vise president o.s.v.
Inom kort kommer det även att öppnas upp avdelningar i Norge, Danmark, Holland och Grekland.

Organisationen har höga ambitioner och ett av vårat citat är,

"Tänk stort, vinn stort"

Alla olika samhällsklasser är representerade inom Crime Inc Sweden och vem som helst utom sexualbrottsförbrytare kan ansöka om att bli medlem i någon av dom olika avdelningarna eller starta en helt ny avdelning i sin hemstad.

Avdelningarna är uppbyggda såhär:
* President
* Vice president
* Underboss
* Sergeant at arms
* Kassör
* Sekreterare
* Medlemmar
* Support

Det finns idag 2 st tröjor att köpa, en lång och en kortärmad.
Senare kommer det mer supportkläder som du kan köpa.
College 450kr T-shirt 250kr


http://www.crimeincsweden.com

31 kommentarer:

  1. har sätt ett par i stockholms trakterna, väldigt smarta killar och gör pengar, dem flesta i detta Verksamhet är eko brottslingar.
    men många är misstänkta för flera mord försök, och GROVA misshandel.

    SvaraRadera
  2. Jag har oxå hört att det är tunga killar i den organisationen. Så Dom är nog här för att stanna!! Vad jag har hört är att dom är väl organiserade och vet vad dom gör.
    Ps TAck för en bra sida!!

    SvaraRadera
  3. Intressant med ett nytt gäng som verkar seriösa och väl organiserade.

    SvaraRadera
  4. Har ett par vänner som varit kontakt med dom och enligt dom så vet killarna i CIS vad dom sysslar med.. det märks att dom har ett syfte med organisationen och inte bara för att synas och det är kul att det kommer ett seröst gäng för just nu existerar det bara två röd,vit och gul,röd.
    P.s Tack för en bra blogg har följt den några månader nu..

    SvaraRadera
  5. anonym

    Har hört att C.I.S ska starta upp avdelningar i både Nroge och Danmark. Dom verkar ha en bra plan för deras organisation och som de verkar äre bara seriösa så kallade "100" killar som är medlemmar. Tack för en bra sida!

    SvaraRadera
  6. CIS är ett skämt "gäng". dom gör inga cash kan inte fixa nått heller. har erfarenhet av dom då ja varit prospect till dom en tid tillbaka. dom är o har NADA! ett gäng pundare som vill bråka..

    SvaraRadera
  7. Hmm känns ju konstigt att nästan vem som helst kan ansöka? inte för att jag vet något men brukar inte sånna här klubbar bara ta in tungt kriminella grabbar?

    SvaraRadera
  8. Har också haft nöjet att träffa några av dom. Mycket trevliga och seriösa! Ser fram emot att träffa dom igen.

    SvaraRadera
  9. Träffade flera av dessa grabbar i ett sammanhang för ett litet tag sen och jag kan säga att denna organisation är absolut inte likt någon annan liknande "verksamhet" jag stött på under alla mina år på den andra sidan av lagen.
    Otroligt seriösa och denna organisation har verkligen fattat galloppen med hur man gör business och uppbyggandet av deras "verksamhet" va iallafall jag fattade som va ett skolexemplar hur man lyckas och inte lyckas i denna bransch.
    Jag har träffat i princip alla olika grupperingar och Crime Inc Sweden kan inte jämföra sig med något annat "gäng" eller organisation, detta är inga grabbar som springer runt och spelar "mangas" utan dom är helt otroligt smarta i det dom sa och deras ambitioner.

    Denna organisation va nog absolut inget "havsverk" när det byggdes upp utan här finns det en tanke bakom och jag brukar inte bli direkt imponerad av sådana oranisationer och sammanslutningar, men jag ska erkänna att det blev jag fullt ut och organisationen skulle lika gära kunna vara ett stort och välorganiserat företag...
    Så jag ser framemot att träffa dessa grabbar igen!

    Tack för en mycket bra sida, kul med en sida som inte bara det "slängs" massa skit på olika personer.

    Thomas

    SvaraRadera
  10. Måste säga att detta gäng har dom snyggaste västarna jag sett... Såg en av deras killar på hoj för ett par dagar sen!

    SvaraRadera
  11. Killarna i Crime Inc Sweden är bra killar... Har träffat på dom några gånger och dom växer som ett virus även fast dom tydligen har GRYMT hårda intagningsprov, dom kollar tydligen upp all personlig info om intresserade personer innan dom ens får träffa någon från deras organisation, det är vad jag har hört iallafall.

    Så denna organisation är nog här för att
    stanna!!!

    Har även hört att många från BFL gått över till C.I.S
    Så denna org. ska jag följa med nöje...

    K.L

    SvaraRadera
  12. ATT DESSA KILLAR VET VAD DOM GÖR OCH ATT DOM GÖR STÅLAR ÄR NOG INGET SNACK OM I OCH MED DET JAG HÖRDE IKVÄLL PÅ KROGEN...
    HÖRDE ATT NÄR DERAS PRESIDENT MUCKADE FRÅN KÅKEN FÖR CA. 2 VECKOR SEN SÅ ABBONERADE DOM STOCKHOLMS "HETASTE" RESTAURANG/KROG/UTESERVERING, JOSEFINA UTE PÅ DJURGÅRDEN...
    HAR MAN EN MUCKFEST DÄR MED MAT, DRYCK O.S.V SÅ HAR MAN STÅLAR.
    HÖRDE ÄVEN ATT EN DEL "MEDIA" OCH POLISEN VAR DÄR OCH IAKTOG FESTEN OCH ALLA DESS BESÖKARE.

    SNACKA OM STIL OCH ETIKETT... TÄNK OM FLER KUNDE KÖRA MED SÅN STIL OCH KLASS SOM DENNA ORGANISATION VERKAR GÖRA!

    SvaraRadera
  13. Förstod att denna org. gör stålar på massa olika business eftersom dem har muckfest på ett sånt ställe!!!
    Snacka om bra reklam att ha en muckfest på ett sånt ställe så att deras org. går bra är det nog inget snack om...
    Såg en av deras killar på hoj idag, riktig snygg båge måste jag säga.

    SvaraRadera
  14. Såg idag 2 st. STORA killar med västar plus en kille som bar en supporttröja på centralen i Sthlm runt 16 tiden, folk vände sig verkligen om när grabbarna kom, vi stod och kollade på dom utanför växlingskontoret och det såg ganska komiskt ut måste jag säga...
    Såg ut som dom lämnade "support" killen på stationen och dom andra 2 drog lika snabbt som dom kom med allas blickar på sig...
    Helt otroligt va folk kan få stora ögon ibland när det gäller killar som dom 2.
    jag har egentligen bara ETT ord att säga om dom... PONDUS!!!
    Vi visste vad Crime Inc Sweden var innan idag MEN nu vet vi efter att ha googlat och hittat deras hemsida som dessutom ser seriös ut, plus denna sida som vi heller aldrig sett förut och vi blev grymt impade av denna sida (blogg), däremot vet vi va flashback är och vi vet lika väl som alla andra vilken skitsida FB är så där finns det bara massa struntprat vilket det inte gör här, mycket mer seriöst här och denna sida ska vi nu följa från och med nu...

    Jag ler fortfarande åt allas blickar idag på centralen, hahahaha!
    Säger bara en sak till er grabbar, fortsätt med det ni gör för det verkar ni göra bra!
    Pondus...

    SvaraRadera
  15. COOLT MED EN NY ORGANISATIONEN SOM VERKAR FATTA HUR MAN SKA UTVECKLA ORGANISATIONSLIVET... IDAG MÅSTE MAN JOBBA SOM DESSA KILLAR VERKAR GÖRA, PROFILERA SIG PÅ RÄTT SÄTT FÖR DET ÄR JU 2010 NU OCH INTE TIDIGT -90 TAL...
    SÄGER BARA EN SAK, INTRESSANT!!!

    SvaraRadera
  16. Detta är tunga killar... Självklart finns det en hel del yngre förmågor också inom org. men alla har ju varit unga någon gång och man måste ju börja nånstans...

    Har hört en hel del om c.i.s, och der är bara bra saker, har inte hört någon sagt något illa om denna org. = Dom sköter sina kort rätt!!!!

    SvaraRadera
  17. http://mcrazzia.blogspot.com/2010/05/crime-inc-sweden-ute-och-finaker-i.html#comment-form

    Snacka om coola västar...

    Tack för en bra sida!

    SvaraRadera
  18. TUNGA KILLAR.... JAG VET!!!

    SvaraRadera
  19. !!!!!!OBS!!!!!!

    Vi har ny adress till hemsidan!

    www.crimeincsweden.com

    MVH Presidenten

    SvaraRadera
  20. R&L always....C.I.S....no doubt !

    SvaraRadera
  21. Trevliga grabbar, dom vet vad dom gör, dom kan sin grej!

    SvaraRadera
  22. Ni som snacka att C.I.S inte vet vad dom gör, titta i din egen plånbok så kanske ni tveksamma människor fatta!!! Dom vet vad dom gör MVH:Stolt Medlem

    SvaraRadera
  23. Vilka är det som får bära C.I.S tröjorna? Måste man vara medlem som support å så vidare?

    SvaraRadera
  24. Såg ett gäng på cirka tio-tolv stycken i tröjor och västar i Västerås för ett par veckor sedan.
    undra vilka dom e? såg ut att vara Bikers på ungefär trettio till förtio år gamla med några yngre förmågor med sig, cirka tjugofem år typ.

    SvaraRadera
  25. En polare har haft lite kontakt med några av dom, han har inget dåligt att säja om dessa. han säjer att dom varit trevliga och gjort det dom hadde lovat honom.

    J.W

    SvaraRadera
  26. Detta gäng är här för att stanna växer så det knackar.

    SvaraRadera
  27. saningen är att dom ger/gav ut tröjer till vem som helst och nu har en liten kille som en gång hade en tröja men gjorde bort sig och blev grovt misshandlad, nu har halva crime inc rättegång imorgon och åker dit för mer än misshandel ;)

    SvaraRadera
  28. måste inte man presentera ett 1% gäng för dom andra 1procentarna innan man startar det?

    SvaraRadera
  29. i like the way they sending a message to all the people out there! i hope they are here to stay fuking tierd of all clubs that tink they are som fuking al capone style! fuck that shit we are all brothers ho is on a nother side of the system!

    SvaraRadera