fredag 9 juli 2010

Polisen, Media, Mega och Ebba. Del 1+2

Nu kommer vi till sakens kärna. MC-klubben visar upp ett av ”Mega” underskrivet kontrakt som bland annat stadgar att alla medlemmars föremål, bärande klubbens märke och/eller logotype, ägs och uteslutande tillhör klubben och ger vid medlemskapets upphörande klubben rätt att återta varje sådant föremål oavsett var föremålen befinner sig.

Den bil, motorcykel samt de elektroniska prylar som klubbmedlemmar anklagas för att ha rånat tjallaren på visar sig därför vara klubbens rättmätiga tillgångar. Det framgår klart och tydligt i kontraktet varför återtagandet av föremålen också var helt juridiskt korrekt.
http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/polisen-media-mega-och-ebba-del-1-435162

I den andra delen av historien om ”Polisen, Media, Mega och Ebba” ska vi ta en ung, utsatt kvinnas berättelse som utgångspunkt och sätta in den i ett större sammanhang.

Vi kommer att gå till botten med tjallaren Mikael ”Mega” Johannessen och hans hustru Ebba Broberg Johannessons (o)moral. Vi kommer att visa på medias stora intresse för den 21-åriga kvinnans öde i Thailändskt fängelse och hur samma intresse omedelbart slocknade  när det visade sig att polistjallaren”Mega” och Ebba grovt utnyttjat och bedragit såväl 21-åringen som alla medkännande människor, som i god tro skänkte bedragarparet pengar.

Gåvor, i tron att de kunde hjälpa den stackars kvinnan att dels komma ut ur fängelset och dels få henne hem till Sverige. Vi skall visa på vilka stora summor tjallarparet tillförskansade sig själva och hur de dessutom tog lån och krediter i kvinnans namn.

Vi skall visa att polisen lade ner förundersökningen om grovt bedrägeri och urkundsförfalskning, trots uppenbara bevis, när Mega och Ebba beslöt sig för att tjalla och hur locket lades på media i samma ögonblick. Men först låter vi den 21-åriga kvinnan själv komma till tals och berätta sin historia:
http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/polisen-media-mega-och-ebba-del-2-437876

Tidigare HA-medlemmen Mega: Jag var livrädd - OUT = Uteslutits ur Hells Angels
http://mcrazzia.blogspot.com/2010/06/tidigare-ha-medlemmen-mega-jag-var.html

9 kommentarer:

 1. Fick han namnet av megalomani?

  SvaraRadera
 2. ;-) Mega-tjallar-mani, då stulna pengar med fru Ebba(t)-ut!!

  SvaraRadera
 3. Är det skottpengar på Mega idag eller har alla struckit ett streck för vad han har gjort?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skottpeng på han utan tvekan. men men gör man bort sig får man väll skylla sig själv

   Radera
 4. Ett streck nja jag tror inte på tomten heller så där har du svar nog.

  SvaraRadera
 5. Att dom är så rädda för Mega! Trodde dom var tuffa nog att inte bry sig.

  SvaraRadera
 6. ingen är rädd för tjockis i egen person förrutom alla svartingar som stjäl allt dom kommer över i göteborg som sen mega blåser dompå till 80% gav dom pisspengar med orden ni har mitt och klubbens beskydd. horunge är han och alla snorungar som tidigare var runt han tidigt 2002-2005 men alla får sitt straff. speciellt mega för eller senare.

  SvaraRadera
 7. Starkt gjort micke. Stå på dig. Krama ebba

  SvaraRadera