torsdag 31 maj 2012

Myndighederne i Berlin har forbudt Hells Angels. Nu er politiet i gang med at beslaglægge klubhuset.

Hells Angels forbudt i Berlin


Politiet i den tyske hovedstad, Berlin, er i gang med at gennemsøge og beslaglægge inventar, og hvad der ellers er i rockerbanden Hells Angels Berlin Citys klubhus.
En domstol i Berlin afgjorde i sidste uge, at Hells Angels er forbudt i hovedstaden, og nu er ordensmagten så i gang med den mere praktiske del af arbejdet.
Egentlig var det meningen, at politiet skulle rykke ind i klubhuset onsdag morgen, men denne aktion blev fremrykket til tirsdag aften, fordi der var mistanke om, at tidspunktet for aktionen var røbet til den nu forbudte rockerbande.
http://ekstrabladet.dk/112/article1767893.ece


Politiet i den tyske hovedstad, Berlin, er i gang med at gennemsøge og beslaglægge inventar, og hvad der ellers er i rockerbanden Hells Angels Berlin Citys klubhus.
En domstol i Berlin afgjorde i sidste uge, at Hells Angels er forbudt i hovedstaden, og nu er ordensmagten så i gang med den mere praktiske del af arbejdet.
Egentlig var det meningen, at politiet skulle rykke ind i klubhuset onsdag morgen, men denne aktion blev fremrykket til tirsdag aften, fordi der var mistanke om, at tidspunktet for aktionen var røbet til den nu forbudte rockerbande.
- Ved middagstid skal vi have beslaglagt inventaret i klubhuset. Det gælder også en række motorcykler, siger en talsmand for politiet.
Omkring 50 betjente er involveret i aktionen.
Samtidig er politiet i gang med at undersøge, om og i givet fald hvordan oplysninger om den planlagte aktion mod klubhuset er lækket.
Der har i øvrigt været aktioner mod rockere adskillige steder i Nordtyskland. Omkring 1200 betjente har gennemsøgt bordeller, værtshuse og lejligheder med tilknytning til rockere i Kiel, Hannover og Hamburg.
http://www.information.dk/telegram/302174

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar