lördag 19 maj 2012

Knivman åtalas för mordförsök- 20-åringen kunde inte acceptera att hans ex träffat en annan.

Driven av svartsjuka sökte han upp den nye pojkvännen utanför hans hem i Hylteberga och attackerade honom med kniv. Sedan sparkade hans kumpan den knivskurne mannen i bröstet. Nu åtalas de båda männen för försök till mord respektive grov misshandel. 

Det var den 17 april i år 20-åringen, som uppges ha kopplingar till såväl det kriminella nätverket Black Cobra som Hells Angels supporterklubb Red and White Crew, ringde upp den jämnårige Skurupsbon på hans mobiltelefon och frågade om han var hemma. 

Skurupsynglingen, som tidigare hotats av 20-åringen via sms till flickvännens mobiltelefon, blev rädd och satt sig i bilen för att åka iväg och hämta en kompis. Några hundra meter från hemmet mötte han 20-åringen och två andra män i en mötande bil.
20-åringen hoppade ur bilen, sprang fram till Skurupsbons bil och slet upp dörren. 

När försöken att dra ynglingen ut ur fordonet misslyckades, började 20-åringen hugga mot honom med en kniv. Ett av knivhuggen träffade den angripne mannen i magen strax under vänster revben. 

20-åringen började sedan slå Skurupsbon i huvudet med knytnävarna, samtidigt som hans 18-årige kamrat sparkade honom i bröstet. Misshandeln avbröts först då Skurupsbons pappa kom springande och 20-åringen, hans kumpan och hans chaufför lämnade platsen i sin bil. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar