fredag 18 maj 2012

Danska medlemmar i mc-ligorna Hells Angels och Bandidos har upprättat lokalavdelningar i Thailand.

Danske rockere fra Hells Angels og Bandidos står bag oprettelsen af rockerafdelinger i Thailand, og rockernes interesse for det asiatiske land skyldes muligvis ikke kun det solrige klima. Thailand kan blandt andet bruges til hvidvaskning af penge fra kriminelle aktiviteter i Danmark og som afsæt for narkoforsyninger hjemtil.

Desuden kan kriminelle i Thailand organisere handel med kvinder, der kan sendes til Danmark som prostituerede.

Rockeres aktiviteter i Thailand har nu fået rigspolitiet til at indgå et tæt samarbejde med politimyndighederne i Thailand, oplyser lederen af Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter, Kim Kliver:

»Rockerne skal ikke tro, at de kan have helle i Thailand og etablere en base for kriminelle aktiviteter i Danmark. Både Thailand og Danmark er interesseret i at bekæmpe den organiserede kriminalitet, som medlemmer af rockergrupperne herhjemme står for, og derfor har vi nu aftalt, at de mange erfaringer, som vi her i Danmark har med indsatsen mod rockerne, dem kan vi give videre til politiet i blandt andet Bangkok og ferieområdet Pataya, ligesom vi kan hjælpe thaierne i konkrete sager, hvis de ønsker det«.

Ledende danske Bandidosrockere var allerede for 6-8 år siden med til at etablere Bandidosafdelinger i blandt andet Bangkok, og i år har danske Hells Angels-rockere været med til at oprette en HA-afdeling i Pataya.
http://politiken.dk/indland/ECE1628618/politiet-holder-oeje-med-danske-rockere-i-thailand/

1 kommentar:

  1. er dere i polisen dumme i huvet eller,man starter upp i thailand foer och aake bike der inte annet,ni for tro hva ni vil ni gjoer jo det endaa uansett hva andre sier.

    SvaraRadera