onsdag 16 maj 2012

Hells Angels intog Karlskrona idag för att visa sin makt mot det rivaliserande MC-gänget Outlaws som idag begraver en av sina medlemmar.


Hells Angels samlades på torget i Karlskrona

Omkring klockan halv elva på förmiddagen samlades 50 – 100 Hells Angels-medlemmar i centrala Karlskrona för att demonstrera under ungefär en timme.
http://www.bltsydostran.se/nyheter/karlskrona/hells-angels-samlades-pa-torget-i-karlskrona%283273541%29.gmMellan 50 och 100 Hells Angels-medlemmar paraderade idag i centrala Karlskrona.
– Det är en styrkedemonstration, säger Jan Hansson på polisen.

Idag klockan två begravs den man som mördades i Bergamåla utanför Ronneby. Han var president i MC-klubben Outlaws.

Vid elvatiden idag samlades mellan 50 och 100 Hells Angels-medlemmar på Stortorget i Karlskrona. En samling som väckt stor uppmärksamhet bland Karlskronaborna.

Blekingepolisen räknar med att de båda gängen stannar vid att brösta upp sig inför varandra och menar att Karlskronaborna inte behöver vara rädda.

– Det vi ser nu är en styrkedemonstration från Hells Angels sida. De brukar inte göra attentat mot varandra när de är så många, säger Jan Hansson på Blekingepolisen.

Varför vill de visa makt?

– Hells Angels ser sig som ledande i Sverige över kriminell MC-verksamhet och de vill skicka bort det andra gänget för att behålla inkomsterna själva. Det är därför de visar "akta er, kom inte hit. Vi är många", säger Jan Hansson.

Den mördade Outlaws-medlemman begravs idag i Bredåkra kyrka klockan 14.00.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=105&artikel=5110316

3 kommentarer:

  1. Sommaren 2012 = MC Krig

    SvaraRadera
  2. Support 81 World. Out with the Bastards!!

    SvaraRadera
  3. ca 37st fick vi de till

    SvaraRadera