onsdag 12 september 2012

Vred far: - Jeg håber, du kommer ud i en ligpose

Da dommen på seks års fængsel blev afsagt, kom der kun et tilfreds hviskende 'YES' fra tilhørerne.
Men da den 36-årige stedfar, der netop var dømt for groft sexmisbrug af sin 13-årige steddatter, skulle føres ud af retten i Glostrup af tre fængselsbetjente, fik følelserne frit løb. Der var næsten lynchstemning i retslokalet.
- Jeg håber, du kommer ud i en ligpose, råbte pigens biologiske far, som blev skilt fra hendes mor for godt 10 år siden. Han var mødt op til dommen, men har ellers ikke fulgt retssagen.
Pigens ene bror var også vred og ønskede stedfaderen et helvede i fængslet: - Du er en fucking luder, råbte stedsønnen.
Hans mor undskyldte straks: - Det gavner ikke K. (pigen.red.), sagde hun.
- Det falder til ro
Overfor ekstrabladet.dk forklarer pigens mor, at hendes to brødre, der afslørede sexmisbruget af lillesøsteren, og pigens biologiske far ligesom hun selv er meget påvirkede af sagen: - De kan slet ikke klare det. Men jeg tror ikke på, at de virkelig vil gøre ham noget. Det hele skal nok falde til ro, siger moderen om truslerne mod hendes eks-mand.
Flere medlemmer af Hells Angels støtteklubben AK 81 var mødt op til domsafsigelsen i 'uniform', fordi de er venner med en af pigens brødre. Men de forholdt sig fuldstændigt i ro i retten.
Offerets bedstefar siger til ekstrabladet.dk, at han er tilfreds med dommen på seks år. - Selvfølgelig ønsker vi alle, at han fik mere, men det var den straf, som anklageren forlangte, siger bedstefaderen. Han havde selv gættet på, at den 36-årige ville få fem et halvt års fængsel.
Læs også: Dommen er faldet over stedfar
Stedfaderen kan være ude om allerede tre år. Ved normal prøveløsladelse kommer han ud efter afsoning af fire af de seks års fængsel, og da han allerede har siddet et år i varetægt, er der kun tre års straf tilbage.
- Jeg kan ikke holde ud at tænke på, at han er ude allerede om tre år. Jeg bliver helt dårlig ved tanken, siger offerets mor til ekstrabladet.dk.
Læs også: Stedfar skyldig: - Håber han får en hård straf
Læs osgå: Familien lokkede stedfar i fælde
Læs også: Misbrugt 13-årig: - Andre piger har da ikke sex med far
Læs også: 36-årig tiltalt: Tog steddatter i sexskole
Ved dommen fik stedfaderen pålæg om, at han ikke må opholde sig sammen med børn og unge under 18 år.
http://ekstrabladet.dk/112/article1824648.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar