tisdag 25 september 2012

För att bli fullvärdig medlem ska du hugga en kniv i nån person, gäller inte barn kvinnor eller gamla…

 
 

Brothers in crime startades av tre grabbar och skulle bli ett rånar gäng, men det splittrades eftersom jag åkte in för bla rån.
Så en har gått med i firman boys, och den andra vet jag inte vart han tog vägen…


Men hur som helst så startade jag ett eget gäng med samma namn som det första….1.0.5. menas med buss linjen som gick i vårat kvarter ”söder” och B.I.C är förkortning av brothers in crime.
Vi är ganska nystartade men rekrytering går bra, vi har tänkt öppna ett chapter i Ystad och i Eskilstuna.


Vi jobbar inte åt nån,
Vi kör själva, blir bäst så för man vet att säkerheten och tilltron är 100%.
Jag själv har varit med i andra gäng som tex OG och Gangland, men jag fick aldrig den där broder känslan som jag har nu som President för B.I.C….
 
Allt handlar bara om cash, men inte hos oss där är lojaliteten viktigast.. 

Det multikriminella gänget B.I.C Med Joel Rapo !! – Frågor !
http://c23.nu/2012/09/24/det-multikriminella-ganget-b-i-c-med-joel-rapo-fragor/ 

Flashback:
https://www.flashback.org/t1969680 

För att bli fullvärdig medlem ska du hugga en kniv i nån person, gäller inte barn eller gamla...Du kan stå på prov medlem i två år, om man inte velat stiga till "medlem" alltså inte fullvärdig utan medlem utesluts man...Det finns oxå en annan väg in, att du som prov får en medlems broder du håller kontakten men och gör olika "saker"tillsammans och det tas upp på möten om han får bli medlem efter en viss tid som prov. sen får man uppgradiseras till fullvärdig medlem när man vart medlem ett tag...Start avgiften ligger på 300kr sen betalar man 500kr i slutet av månaden..
https://www.facebook.com/joel.rapo.144 


 C 2 3 – Bloggen Jag föddes skrikande men har efter hand lugnat mej
http://c23.nu 

4 kommentarer:

 1. Ska dom köpa MC till våren?

  SvaraRadera
 2. Bor själv i simrishamn och känner folk i Ystad. Folk har inte hört talas om BIC och de "äger" inte varken den ena eller andra staden.

  SvaraRadera
 3. Vilka jävla nötter. Jag blir så trött på alla nya fjortisgäng som dyker upp hela tiden. Dom flesta av dom är 1 till 3 medlemmar och skulle skita ner sig om de träffade på något av de etablerade "på riktigt-gängen".
  Men men, har man bara fräna tröjor, hemsidor där man poserar med hobbexvapen och masker så kanske man kan få vara med i nästa del av Svensk Maffia. Skulle man inte platsa där kan man ju alltid be Jonte Krig skriva på sin blogg.

  SvaraRadera
 4. 3 killar som sitter inlåsta på Karsudden

  SvaraRadera