fredag 7 september 2012

Tre skadade efter skottlossning i Norrköping

Tre män hittades på torsdagskvällen skadade efter ett larm om skottlossning i Hageby. Polisen rubricerar händelsen som mordförsök.
Skottlossning hördes på flera platser i området strax före klockan 20. När polisen kom till platsen anträffades flera personer varav tre skadade.
– Det är oklart om skadorna beror på skottlossning eller inte, säger Tony Georgson, presstalesman vid polisen i Östergötland.
Vrinnevisjukhusets presstjänstuppger att två skadade män i 25-årsåldern kommit in. En av dem är allvarligt skadad och han opererades akut. Hans tillstånd var vid 21-tiden stabilt. Den andre är lindrigt skadad och tillståndet är stabilt. En tredje man har lättare skador men vårdas inte på sjukhus.
De inblandade är kända av polisen sedan tidigare.
– Vi söker information om vad som har hänt. Vittnen ska höras och en teknisk undersökning görs på platsen. Det är för tidigt att säga någonting om eventuella spår, vi koncentrerar oss på att bearbeta information, säger Tony Georgson vid polisen.
Polisen har inte griptit någon misstänkt för skottlossningen.

Strax före klockan åtta fick polisen larm från flera vittnen om en skottlossing i Hageby.
- Vi kom snabbt på plats och hittade flera män, varav två var skadade och fick föras till sjuhus. Lite senare fördes även en tredje man till sjukhus, säger Tony Georgson, polisens presstalesman.
Två av männen är i 25-årsåldern och vårdas på Vrinnevisjukhuset för skottskador enligt en bulletin från sjukhuset.

Tre män fördes till Vrinnevisjukhuset efter skottlossning i Hageby på torsdagskvällen. En av dem uppges vara allvarligt skadad. 
http://www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/default.aspx?articleid=6147548 

Skytt ännu på fri fot

Polisen har ännu inte gripit någon misstänkt för skottlossningen i Norrköping på torsdagskvällen.
http://www.corren.se/ostergotland/norrkoping/skytt-annu-pa-fri-fot-6147994-artikel.aspx

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar