tisdag 4 september 2012

Kendt AK-81'er fængslet for kniv-vold

Et fremtrædende medlem af Hells Angels støttegruppe blev tirsdag varetægtsfængslet fire uger for at have stukket en mand ned på Skibhusvej i Odense.
Kun to måneder nåede en 25-årig mand at være på fri fod, inden han tirsdag ved retten i Odense blev varetægtsfængslet i fire uger.

Manden, der er et fremtrædende medlem af Hells Angels støttegruppe AK-81, er sigtet for vold af særlig farlig karakter, efter han natten til søndag stak en mand flere gange med en kniv.

Hele hændelsen fandt sted ud for Pool Cafeen på Skibhusvej i Odense, i forbindelse med en privat fødselsdagsfest. Her kom to personer op at skændes, og aftalte at gå ud på vejen for at løse konflikten med næverne.

Her stod også den 25-årige sigtede, som blandede sig i slagsmålet. Det fik en fjerde person til også at gå ind i slagsmålet, og denne person blev altså stukket flere gange med en kniv af den 25-årige.

Det blev senere på Odense Universitetshospital slået fast, at kniv-offeret havde været i livsfare under slagsmålet.

Den 25-årige nægtede at udtale sig i retten, fordi hans sædvanlige forsvarer ikke var til stede. Dog kunne flere vidner udpege den 25-årige som knivstikkeren, samtidig med at han tidligere er dømt for vold og knivstikkeri. Det fik altså dommeren til at varetægstfængsle manden.

Læs mere i Fyens Stiftstidende onsdag.
http://www.fyens.dk/article/2149774:Odense--Kendt-AK-81-er-faengslet-for-kniv-vold

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar