måndag 2 juni 2014

Specialpolis sprängde Hells Angels knarkring

Hells Angels sålde på sex månader knark för flera miljoner kronor.
I ett färskt åtal pekas tre fullvärdiga medlemmar i gänget ut som huvudmän i en härva som den danska specialpolisen nyligen avslöjade på Nørrebro i Köpenhamn.
Åtalet ger en i det närmaste unik inblick i hur mc-gänget organiserade handeln och detaljstyrde hela processen - från tillverkning i "knarkfabriker" till langning i gatuhörnen.
http://www.expressen.se/kvallsposten/specialpolis-sprangde-hells-angels-knarkring/ 


Røg i gaden. Ifølge tiltalen blev der solgt joints i Jægersborgade for millioner, og det hele var organiseret af tre HA-rockere 

Der blev solgt joints nærmest i døgndrift i Jægersborggade på Nørrebro i København, og produktionen og salget blev styret af tre fuldgyldige medlemmer af Hells Angels.

Det mener Københavns politi, der har rejst tiltale mod de tre HA´ere og 21 sælgere og vagter for salg af mindst 100.583 joints fremstillet af mindst 262 kilo hashmix. En joint koster mellem 30 og 50 kroner på gaden, så værdien af de godt 100.000 joint er mellem godt tre og fem millioner kr.
De mange tusinde joints blev solgt i perioden fra 25. september sidste år til 5. marts i år, hvor politiet undervejs overvågnede, videofilmede og aflyttede hashhandlerne i den kendte 'rockergade'.
Se også: Kendt hashgade efter razzia: Nu tør pusherne ikke stå stille
Anklageskriftet i 'Jægersborggade-sagen' afslører, hvordan organisationen bag joint-salget i gaden var bygget op, ifølge politiets opfattelse.
Styrede produktion og salg
De tre fuldgyldige Hells Angels-medlemmer, 42, 38 og 32 år, organiserede den samlede produktion af joints samt salget og de modtog udbyttet. De instruerede vagterne og sælgerne i gaden og førte tilsyn med dem. Instrukser kom både på telefon og på møder, lyder tiltalen.
http://ekstrabladet.dk/112/article2296478.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar