onsdag 11 juni 2014

"Martin Helbo kom i badtofflor och shorts"

Drabssigtets kæreste advarede politiet om møde med HA Politiet erkender, at de selv kunne have gjort mere, de blev nemlig advaret om gældsmøde

Kæresten til den 32-årige mand, som i går blev varetægtsfænglet i fire uger for drabet på HA-rockeren Martin Helbo, forsøgte at råbe politiet op.

Det erkender lederen af efterforskningen, politiinspektør Michael Kjeldgaard, over for Nordjyske.
Kvinden ringede til politiet få dage før mødet mellem rockeren, rockerens ven og hendes kæreste, den nu fængslede. Hun var simpelthen urolig for, hvad der skulle ske, lyder det.

- På daværende tidspunkt havde der ikke været trusler, men kæresten var bekymret for, hvad mødet - der handlede om noget gældsindfrielse - kunne udvikle sig til, og hun ville derfor rådføre sig med politiet. Vi vejledte hende om forskellige muligheder, vi kunne tilbyde, og aftalte at hun skulle vende tilbage, hvis de ville benytte sig af politiets bistand, siger Michael Kjeldgaard til det nordjyske medie.
http://ekstrabladet.dk/112/article2303244.ece


Med sin flickväns hagelgevär sköt 32-åringen ihjäl Hells Angels-mannen Martin Helbo, 30, och skottskadade en 38-årig man svårt.
De båda männen sköts när de försökte driva in en skuld.
– Min pojkvän pressades på pengar av en gängman från Hells Angels, vi gick till polisen i torsdags, säger den misstänkte mördarens flickvän till TV2 Nyheterna.
http://www.expressen.se/kvallsposten/martin-helbo-kom-i-badtofflor-och-shorts/

Drabssigtet tidligere tæsket af rockerlærlinge

Den 32-årige mand, der i går blev anholdt for at have dræbt et medlem af Hells Angels og såret dennes kammerat i sit hjem i Hobro, har måske god grund til at frygte medlemmer af sit tidligere broderskab omkring Hells Angels.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar