måndag 9 juni 2014

Dags för rättegång om Bandidosskott

Snart tre år har gått sedan mc-gänget Bandidos klubblokal besköts med 15 pistolskott. Sedan dess har de två män som misstänks för dådet turats om att vara på flykt. När rättegången börjar på måndagen väntas bara den ene vara på plats.
http://hd.se/helsingborg/2014/06/09/dags-for-rattegang-om/

Publiktomt när Bandidosrättegång drog igång

När rättegången drog igång klockan 09.00 på måndagen fanns bara en av de två misstänkta männen, en 22-årig Landskronabo, på plats i rättssalen. 
http://hd.se/helsingborg/2014/06/09/publiktomt-nar-bandidosrattegang/

Det var natten mot den 30 juni 2011 som Bandidos klubblokal på Planteringsvägen besköts med 18 pistolskott. Ett större sällskap ska ha befunnit sig vid lokalerna, men ingen person träffades.
Skotten avlossas av en eller två personer som färdas på en racingmotorcykel
Kort efter skottlossningen greps en i dag 21-årig Landskronabo i närheten. Han var känd av polisen sedan tidigare och bland annat dömd för bankrån. Polisen hittade också en motorcykel som polisen trodde att 21-åringen färdats på i närheten av den plats han där han greps.
http://hd.se/skane/2013/05/16/unika-turer-om-bandidosskott/ 

15 skott avlossades mot Bandidos klubblokal på Miatorp. 
Men varför avhandlades inte när rättegången mot en av de misstänkta drogs igång på måndagen.

Både tilltänkta offer och en av de åtalade - en 29-åring från Landskrona - lyste med sin frånvaro när den fem dagar långa rättegången om skottlossningen mot Bandidos klubblokal drog igång.
http://hd.se/helsingborg/2014/06/09/skjutningen-mot-bandidos-i-ratten/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar