fredag 13 juni 2014

Hells Angels i nærkamp med folketingsmedlem

Jønke møder Peter Skaarup i duel på ord i 'Frontalt Live' på fredag på Folkemødet 

Rockere er en flok voldelige, narkokriminelle vildmænd, der burde forbydes på stedet. Sådan mener en lang række danske politikere i Folketinget og i landets mange kommuner. En holdning, som selvsagt langtfra deles af Hells Angels, der har været i Danmark i over 30 år.

Nu mødes en af Hells Angels mest kendte og fremtrædende medlemmer i en duel på ord med retspolitisk ordfører Peter Skaarup fra Dansk Folkeparti, når Ekstra Bladets debatprogram 'Frontalt' sender live fra Folkemødet på Bornholm.

Jørn Jønke Nielsen, der i 1984 koldblodigt slog rockerrivalen Henning Norbert Knudsen - kendt som ’Makrellen’ - ihjel, har længe brokket sig over den lange række af stramninger i forhold til rockermiljøet i Danmark.

- Det er det rene vanvid. Vores politikere er klar til at bryde Grundloven i deres rus over at få stoppet vores miljø, siger Jørn Jønke Nielsen, der glæder sig til duellen med Peter Skaarup, der til det sidste ikke ønskede at debattere med rockerbossen.

- Efter en længere overvejelse besluttede jeg, at rockerne skal have al den modstand, de kan få. Og det vil han få i form af argumenter mod hans virke og klub, siger Peter Skaarup.

Debatten foregår på Bornholm under Folkemødet fredag, hvor Ekstra Bladet stiller spørgsmålet: Skal rockere forbydes i Danmark?
http://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/article2304923.ece

Jønke: Jeg er en bonde på et politisk skakbræt

Frontalt: Vi får ikke lov til at være i fred, lyder det fra Hells Angels-talsmanden Jønke. 

Se Jønke og Skaarup i klippet herover artiklen
________________________________________
Rockere er ofre for et politisk magtspil, som kun er ude på at gøre livet surt for de hårdtprøvede medlemmer af motorcykelklubberne.

Sådan lød det fra Hells Angels talsmand Jørn Jønke Nielsen, da han tidligere i dag tørnede sammen med Dansk Folkepartis Peter Skaarup i Ekstra Bladets debatprogram Frontalt, der i anledningen af Folkemødet sendte direkte fra Bornholm.

Forsvarer langer ud efter politikere: Rendyrket rockeronani 
 
- Jeg føler, jeg er en bonde på et eller andet politisk skakbræt. Man har indført en stressstrategi, som handler om at skabe samfundsmæssig modgang for rockerne.

- Hvordan skal vi holde os fra narkohandel, når vi gentagne gange oplever at politiet ødelægger de firmaer, som vi prøver at starte op, lød det fra talsmanden.

Debatten tog udgangspunkt i et forbud i den tyske hovedstad Berlin, der per 1. juli gør det ulovligt for Hells Angels medlemmer at bære deres rygmærke offentligt.

Advokat: Sass Larsen kunne selv ryge med i den nye bandepakke
 
Forbuddet gælder både rygmærker, trøjer og smykker med HA-symboler og ikke mindst skilte med det vingede kranie og rockerklubbens karakteristiske navnetræk.

Se også: Hele debatten mellem Jønke og Peter Skaarup

Hele debatten mellem Jønke og Peter Skaarup

Frontalt: DF'er og HA'er diskuterer rocker

http://ekstrabladet.dk/nyheder/frontalt/article2305551.ece
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar