torsdag 4 oktober 2012

Hells Angels och Bandidos i Berlin har fått massiv tillväxt. Nu mer än 1.000 medlemmar enligt polisen.

Polisen unionen (BNP) har efterlyst ett förbud mot klubbarna Hells Angels och Bandidos

Enligt BNP kriminella mc klubbar i Berlin har fortsatt starkt inflöde. "År 1999 klubben 80 till 90 medlemmar. I slutet av maj fanns det över 1 000 ", säger BNP statliga ordförande Michael Purper tisdag vid en konferens om brott rockers.

"Dessa grupper agera i enlighet med sina egna regler och kränker våra rättigheter", säger Purper. Bara ett förbud kan förhindras att klubben missbrukas juridisk verksamhet till att omfatta olaglig verksamhet. Från 2004 till 2011 var det i Berlin i 1532 undersökningen Rocker miljö, 524 arresteringar och totalt 387 års fängelse mot medlemmar i klubben. Huvudsakliga verksamhet i klubben var narkotikahandel, människohandel, utpressning och vapenhandel.

                                                                           
Den statliga polisen observerade nu som alltmer folk från kriminella miljön, samt ungdomar och unga vuxna rekryteras i första hand med turkisk bakgrund.  

"Rockers är inte längre i Outlaw Motorcycle gäng överviktiga tyska öldrickare medelåldern med en förkärlek för läder kläder och motorcyklar", säger Kriminaldirektor Uwe Wilhelms vid mötet ", men fler och fler män med invandrarbakgrund, uttalad våld lust och totalt förakt för den allmänna ordningen, till läkemedel, stimulantia och kampsport tenderar. "
http://www.fr-online.de/hells-angels/bandenkriminalitaet-in-berlin-rockerclubs-haben-weiter-zulauf,16770752,20156922.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar