onsdag 17 oktober 2012

Tre i varetekt etter Hells Angels-aksjon


Tre menn i 40-årene sitter fortsatt i varetekt etter at politiet i går ransaket MC-klubben Wolverines lokaler i Alta, i tillegg til privatadresser i Vest-Finnmark.

I Finnmark ble i alt fire personer pågrepet. Videre varetektsfengsling vil vurderes i løpet av onsdag, ifølge politiet.
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.8361545

Pågrepet i HA-aksjon - fremstilles for varetekt

Siktet for grovt heleri

I Alta ble fire personer pågrepet på privatadresser og i lokalene til MC-klubben Wolverines, kjent som en av Hells Angels Tromsøs mange såkalte supportklubber i landsdelen. 

Samtlige av de pågrepne er siktet for grovt heleri med en strafferamme på seks års fengsel. Under aksjonen skal politiet også ha gjort beslag i en mindre mengde narkotika, samt et jaktvåpen. 

- Bakgrunnen for siktelsen er mistanke om at de skal ha håndtert penger fra narkotikaomsetning, sier Odd Skei Kostveit, politiadvokat i Telemark politidistrikt, til Nordlys. 

De samarbeider med Vestfinnmark politidistrikt og Kripos i saken, som også omfatter Østfold, Søndre Buskerud og Oslo. I alt er ti personer pågrepet, flere av dem fullverdige medlemmer av Hells Angels Norge. 
http://www.nordlys.no/nyheter/article6290663.ece 

Telemark politidistrikt har i samarbeid med flere politidistrikt og Kripos gjennomført pågripelser og ransaking på flere adresser på Østlandet. Totalt er ti personer pågrepet etter politiets aksjon mot Hells Angels, der i blant er en telemarking.

- En person har tilhørighet til Telemark, og oppholder seg tidvis i fylket, sier Skule Worpvik , leder for avsnittet for organisert kriminalitet i Telemark politidistrikt til TA. Han opplyser videre at vedkommende ikke befant seg i fylket under pågripelsen. 
http://www.ta.no/nyheter/article6289411.ece 

HA-medlemmer vurderes varetektsfengslet

To medlemmer av Hells Angels ble anholdt under politiaksjonen på Horgen tirsdag.
 http://www.bygdeposten.no/lokale_nyheter/article6290922.ece

HA-medlem bosatt i Langangen pågrepet under storaksjon

Ifølge Telemarksavisa er en av de siktede etter den omfattende aksjonen mot mc-miljøer medlem av Hells Angels i Drammen, men han skal ha bopel i klubbens lokaler i Langangen.
Politiet vil i morgen fremstille seks personer med tilknytning til mc-miljøet for varetektsfengsling siktet for heleri av narkopenger, skriver Telemarksavisa.
Fire av de siktede vil fremstilles i Nedre Telemark tingrett, de to andre i Alta tingrett i Finnmark. Bakgrunnen for pågripelsen er en større aksjon leder av politiet i Telamark tirsdag. To klubbhus med tilknytning til Hells Angels er ransaket i saken. Det ene i Hokksund og det andre er mc-klubben Wolverines sine lokaler i Alta. Det er beslaglagt våpen, penger, narkotika og noe tyvgods.
- Personen som kan knyttes til Telemark har bopel her og er medlem av Hells Angels, sier Odd Skei Kostveit.
Etter det TA erfarer er denne mannen medlem av Hells Angels i Drammen, men han skal ha bopel i klubbens lokaler i Langangen.

http://www.op.no/nyheter/article6290667.ece

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar