onsdag 10 oktober 2012

Bandidosledare i svår bilkrasch

Timmarna efter Bandidos fest i Bunkeflostrand i helgen körde en ledande medlem av mc-gänget av vägen vid Annetorpsleden i södra Malmö.

Hans medpassagerare skadades illa och vårdas nu på Universitetssjukhuset i Lund.  Den ledande Bandidosmannen var enligt polisrapporten den som körde fordonet. Han klarade sig med lättare skador - ena axeln gick ur led, enligt Sydsvenskans uppgifter.
http://www.sydsvenskan.se/malmo/bandidosledare-i-svar-krasch/ 

Den danske Bandidos-rocker Jim Tinndahn, der indtil for nylig kunne bryste sig af at være Europa-præsident for klubben, har været involveret i en meget dramatisk bilulykke i det sydlige Sverige.
Jim Tinndahn slap stort set uskadt fra uheldet, mens en 32-årig ven, der var passager i bilen er indlagt i kritisk tilstand på Skånes universitetshospital i Lund.

50-årige Jim Tinndahn sad ifølge den svenske avis Expressen bag rattet i en firhjulstrukken Audi Q7, der ved 02-tiden lørdag nat kørte galt ved et solo-uheld lidt uden for Malmø. Her skulle den fremtrædende Bandidos-rocker og hans ven angiveligt deltage i en lokal klub-afdelings fest i anledning af afdelingens et-års fødselsdag Malmø-forstaden Bunkeflostrand.
http://www.bt.dk/krimi/dansk-bandidos-leder-i-alvorlig-bil-ulykke-i-sverige

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar