fredag 5 oktober 2012

MC Mongols

Polisen har tagit på natten onsdag i Kiel 30 Rocker i förvar. Enligt polisen tillhör de mongolerna MC grupperna köl rocker och den förbjudna klubben MC Mongols Bremen. För flottan och passagerare styr tjänstemännen hade hittat olagliga vapen och andra liknande poster. Tidigt ingripande tjänstemän har förhindrat en konfrontation mellan de två grupperna, sa det i ett uttalande till polisen. Medlemmar av båda grupperna fick sedan för att skicka Kiel-området. Dessutom förväntas vissa en metod för brott mot vapen lagen. För att citera Schleswig-Holstein inrikesministern Andreas Breitner (SPD), har landet i kampen mot brottsligheten Rocker en nolltolerans strategi.
http://www.rtntvnews.de/news/6528/MC-Mongols-Dreissig-Rocker-in-Gewahrsam-genommen/ 

Slag mot rocker gäng i Schleswig-Holstein: Polisen har tagit i Kiel i natt till onsdag 30 Rocker i förvar. Enligt polisen tillhör de mongolerna MC grupperna köl rocker och den förbjudna klubben MC Mongols Bremen.

Båda grupperna verkar vara fiender. I kontrollerna hade de tjänstemän funnit olagliga vapen och andra liknande poster. Tidigt ingripande tjänstemän har förhindrat en konfrontation mellan de två grupperna, sa det. Individuell Rocker fick för att skicka Kiel-området. Vissa förväntade sig en metod för brott mot vapen lagen.

Polisen firar framgångar för användning som "nationell Rocker konceptet". Enligt inrikesministern Andreas Breitner (SPD), har landet i kampen mot brottsligheten Rocker en nolltoleranspolicy. (Ms)

http://www.mopo.de/regional/grosseinsatz-in-kiel-polizei-verhindert-rocker-schlacht,5066728,20158892.html 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar