fredag 24 maj 2013

Hells Angels-anknutna häktade för narkotikabrott


Två personer inom Red Devils Mc har begärts häktade för grovt narkotikabrott. Den ene av dem står som officiell ägare till den spektakulära klubblokalen ombord på en båt vid Gullbergsvass.

Tre unga män som tillhör den Hells Angels-knuta föreningen greps och anhölls i tisdag. Den ene av dem, en 31-årig man, släpptes på torsdagen efter förhör.

Övriga två, den 25-årige fartygsinnehavaren och en 24-årig kamrat, sitter kvar och kommer under fredagseftermiddagen att ställas inför häktningsdomaren.

- De är misstänkta för ett grovt narkotikabrott som skall ha skett i Bohus. Mer kan jag inte säga om den här utredningen just nu, summerar kammaråklagare Anette Wiberg-Koffner.

Hon vill inte kommentera det faktum att polisen tagit en pistol eller gevär i beslag i samband med razzian, ej heller om anklagelserna mot männen även skulle innefatta vapenbrott.

Länskriminalens spanare slog alltså häromdagen till mot sex adresser i Göteborg, Kungälv och Ale, som kopplats till Red Devils Mc.
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1688564-tva-i-red-devils-haktade-for-grovt-narkotikabrott 

Tre personer är anhållna efter polisens tillslag mot Red Devils Mc. Minst ett vapen är hittat.
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.1688048-vapen-i-red-devils-lokaler

Två personer med nära anknytning till Hells Angels har häktats misstänkta för grovt narkotikabrott, skriver Göteborgs-Posten.

De två männen, 24 respektive 25 år, inom HA–kopplade klubben Red Devils Mc greps i tisdags och kommer under fredagen ställas inför häktningsdomaren.

– De är misstänkta för ett grovt narkotikabrott som skall ha skett i Bohus. Mer kan jag inte säga om den här utredningen just nu, säger kammaråklagare Anette Wiberg-Koffner, till GP.

Vid en razzia mot sex adresser i Göteborg, Kungälv och Ale beslagtogs också flera vapen, skriver tidningen. En tredje person häktades också, men är nu frisläppt.

Den 25-årige gängmedlemmen uppges äger en 38 meter lång oljetanker som ligger förtöjd vid Gullbergskajen i Göteborgs hamn. Motorskeppet ska ha använts som klubblokal.
http://www.metro.se/goteborg/hells-angels-anknutna-haktade-for-narkotikabrott/Whhmex!L9wn7wCof5AwlAFjXwlyVw/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar