söndag 12 maj 2013

Bandidos-rockere fortsat bag tremmer

AALBORG: De ni Bandidos-rockere, der blev fængslet 27. marts efter slagsmål med HA-rockere på Mallorca Bar i centrum af Aalborg, fik tirsdag 7. maj endnu engang forlænget varetægtsfængslingen.
Det oplyser anklager Kim Kristensen.
- Sagen blev igen ført for lukkede døre, så jeg kan ikke komme med yderligere oplysninger, andet end at fængslingen blev forlænget til 24. maj, siger han.
Ingen af de ni rockere kærede fængslingen, fortæller Kim Kristensen.

Kastede med brosten

Rockerne fra henholdsvis Bandidos og Hells Angels kom i slagsmål på og uden for baren, da Bandidos-gruppen smed brosten ind gennem vinduerne.
En kvindelig tjener blev ramt i hovedet, dog uden at komme alvorligt til skade. Til sidst løb Bandidos-rockerne fra stedet.
Én af dem var ilde tilredt og syet med en hel del sting, da de samme dag og dagen efter blev fremstillet i det grundlovsforhør, der resulterede i en varetægtsfængsling, der altså blev forlænget endnu en gang 7. maj.S

Sigtet for grov vold

De ni rockere er sigtet for forsøg på og medvirken til grov vold ved at optræde maskeret med brosten, hjulnøgle og slagvåben på Mallorca Bar.
De er ligeledes sigtet for at slå en HA-rocker samt smide med brosten mod baren, samt for at have slået stedets udsmider med en brosten og et baseballbat eller lignende.
http://www.nordjyske.dk/nyheder/rockere-fortsat-bag-tremmer/4baf137e-f4d3-4001-87c1-22937a3325ed/112/1513

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar