tisdag 14 maj 2013

Komunens budgivare slagen på Hells Angels-auktion


Karlstads kommun lade bud på lokalen som tidigare hade hyrts av Hells Angels.
Då attackerades kommunens representant mitt under auktionen.


En fastighet i Hertzöga utanför Karlstad har hyrts av Hells Angels i flera år. En exekutiv auktion av lokalen inleddes i dag klockan 10.00 på Club 700 i Örebro. Cirka 30 poliser fanns på plats, och ungefär lika många HA-medlemmar och deras anhängare.Men auktionen spårade snabbt ur. När en representant för Karlstads kommun bjöd 1,7 miljoner kronor för fastigheten började några av Hells Angels-medlemmarna på plats uppträda hotfullt mot honom.

När polismän ingrep blev stämningen allt mer hetsig. Stolar vräktes omkull, och budgivaren fick, enligt vittnesuppgifter, ta emot slag av en HA-anhängare.
http://na.se/nyheter/orebro/1.2074042-budgivare-slagen-pa-hells-angels-auktion 


http://www.svtplay.se/klipp/1222099/tva-gripna-efter-brak-vid-hells-angels-auktion?dela=1 http://www.svt.se/nyheter/regionalt/tvarsnytt/flera-gripna-under-hells-angels-auktion 


http://www.svt.se/nyheter/regionalt/tvarsnytt/vi-misslyckades-med-vart-uppdrag 

Karlstads kommun köpte HA-gården för 3,1 miljoner kronor


Det blev något överraskande Karlstads kommun som vann budgivningen när Hells Angels-gården i Härtsöga såldes på en exekutiv auktion idag. Auktionen i sig var kaosartad och fick först avbrytas efter att en HA-medlem slagit till den som la det första budet. När auktionen återupptogs var det Karlstads kommun som lagt det högsta budet - 3,1 miljoner kronor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar