lördag 11 maj 2013

Ex-rocker skulle have været myrdet af Hells Angels

Politiet har i de seneste fem måneder efterforsket et planlagt drab på en ex-rocker, skriver BT.
Den tidligere Hells Angels-rocker Lars Jensen fra Als gjorde sig upopulær blandt rockerne, da han i slutningen af november sidste år offentligt undsagde HA og stiftede foreningen "Forbyd Hells Angels".

Selv mente 41-årige Lars Jensen dengang, at HA ville likvidere ham, fordi han talte åbent om sin fortid i Hells Angels blandt andet ved at holde foredrag og optræde i medierne.
Nu indrømmer politiet, at de også mener, at Hells Angels havde planer om at myrde den offentligt kendte ex-rocker Lars Jensen.
http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/05/04/102120.htm

Nu vil Lars bekæmpe Hells Angels

I stedet for at arbejde 70-80 timer om ugen som bedemand, vil Lars Jensen i fremtiden vie sit liv til at bekæmpe Hells Angels.
Ved at oprette en ny forening, der bl.a. skal hjælpe unge, der er kommet i kløerne på HA, ønsker han at arbejde for et forbud mod bl.a. Hells Angels.

- Jeg vil bruge alt min vågne tid på at slås for, at Hells Angels bliver forbudt og på sigt nedlagt i Danmark. Det er en ulækker forening, der virker ved vold, og jeg føler, at det er min pligt at gå forrest i kampen mod HA, siger Lars Jensen.

Hells Angels forsøgte i november at komme dig til livs. Spiller du ikke hasard med dit og din families liv ved at blive ved med at provokere rockerbanden?
http://www.bt.dk/krimi/nu-vil-lars-bekaempe-hells-angels 

Lars Jensen får i fremtiden ingen hjælp fra politiet, selvom han skulle være likvideret.
Selvom tidligere bedemand og HA-rocker, 41-årige Lars Jensen fra Nordborg på Als, i november 2012 skulle have været likvideret i sit soveværelse, mens hans kone lå ved siden af, nægter Syd- og Sønderjyllands Politi og Politiets Efterretningstjeneste (PET) at yde Lars Jensen og hans familie væsentlig beskyttelse i fremtiden.
Politiet: Vi har gjort meget for Lars
http://www.bt.dk/krimi/eks-rocker-efter-mislykket-drabsforsoeg-politiet-vil-ikke-hjaelpe-mig


Bedemanden skulle skydes af Jønkes chauffør

Den tidligere Hells Angels-rocker og bedemand - 41-årige Lars Jensen fra Nordborg på Als - var i november sidste år kun få dage fra at blive brutalt likvideret af en ung HA-rocker, der angiveligt handlede efter ordre fra topfolk i Hells Angels.

BT kan i dag afsløre, at politiet i Syd- og Sønderjylland - i samarbejde med andre politikredse og Politiets Efterretningstjeneste - gennem mere end fem måneder i dybeste hemmelighed har efterforsket det planlagte drab på Lars Jensen. Drabet skulle være sket i dagene 20.-22. november 2012, men blev i sidste øjeblik forhindret, da den 22-årige, der var udvalgt til at udføre drabet, gik under jorden, fordi han ikke ville udføre ordren fra topfigurer i rockerklubben.
http://www.bt.dk/krimi/bedemanden-skulle-skydes-af-joenkes-chauffoer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar