söndag 4 december 2016

Kniv sendte Satudarah-præsident ud af landet

En udenlandsk præsident fra rockerklubben Satudarah blev taget med en schweizerkniv på sig 

En præsident fra rockerklubben Satudarah har fået en dom på syv dages fængsel og udvisning af Danmark efter, at han blev taget med en kniv i sidste weekend.

Det bekræfter anklager Sandra Sessa, Københavns Politi overfor Ekstra Bladet og oplyser, at manden blev anholdt i sidste weekend natten mellem fredag og lørdag på Kongens Nytorv, hvor han var i besiddelse af en schweizerkniv.

Satudarah-præsidenten blev fængslet og kom for retten i tirsdags.

Var til tatovør-konference
Den anholdte er præsident for Satudarah-rockere på Bali og er i følge hans forsvarer Sten Balslev ustraffet.

Manden er tatovør og havde været her i landet til en konference for tatovører i provinsen, da han i København ved 0230'tiden var passager i en bil, der blev stoppet af politiet. I vognen var også andre personer fra Satudarah. Bali-præsidentens kniv, som havde en knivslængde på 8½ cm, lå i en taske, han havde på skødet.

Retten fandt, at der var tale om en overtrædelse af knivloven under skærpende omstændigheder, fordi Satudarah-bossen var i besiddelse af kniven i nattelivet, mens han var sammen med andre personer fra rocker-bandemiljøet.

Saks og proptrækker
- Jeg mente, at det var en noget voldsom fortolkning af knivloven, for han sad ikke midt i en konfliktsituation. Jeg prøvede at demonstrere i retten, at hvis man antog, at man ville angribe nogen med den kniv, så var det altså først 4. gang selve kniven kom ud, for der var jo også negleklipper, saks og proptrækker i, siger Sten Balslev.

Justitsminister Søren Pind mener det er godt, at knivloven viser sig effektiv landet over og siger:
- Symbolikken i den konkrete sag er vanskelig ikke at glæde sig over. Ikke mindst nu under den nuværende bande-rocker-konflikt, siger han.

Satudarah-bossen har nu afsonet, er udvist og har forbud mod at besøge Danmark de næste seks år.
Rockerklubben Satudarah holdt sit indtog i Danmark for tre år siden. Den multietniske rockerorganisation er oprindeligt fra Holland, og blev dannet af blandt andre efterkommere fra gamle hollandske kolonier i Indoesien.

Satudarah har stor bevågenhed fra myndighedernes side herhjemme ikke mindst efter flere skudepisoder.

 For nylig lukkede politiet på Vestegnen for rockernes adgang til Satudarahs klubhus i Bagsværd efter, at der var blevet skudt foran ejendommen.
http://ekstrabladet.dk/112/kniv-sendte-satudarah-praesident-ud-af-landet/6424938

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar