lördag 10 december 2016

Ex-gangsteri Marko Lönnqvist yllätti Cannonball-kerholaiset: En edes nähnyt joulukinkkua!

Pahamaineinen, rikollisjärjestöksi luokiteltu Cannonball MC -moottoripyöräkerho jakoi tänään Helsingin Myllypurossa 1000 ilmaista joulukinkkua ja -kalkkunaa. Myös kerhosta väkivaltaisesti eronnut ja ajastaan ammattirikollisena menestyskirjan Elämäni gangsterina kirjoittanut Marko Lönnqvist haistoi tilaisuuden saada ilmainen joulukinkku

– Ajattelin mennä moikkaamaan vanhoja kavereita ja katsomaan, miten he reagoivat, jos käyn läpällä kysymässä kinkkua. Ihmiset jonossa tunnistivat ja hymyilivät, mutta jengiläisiltä ei hymyä irronnut, Marko nauraa.

– Eräs tuntemani jengiläinen, jota en ollut nähnyt sitten vuoden 2011, sanoi, että minun pitäisi poistua, koska hän ei halua kanssani yhteiskuviin. Kysyin, että tarkoittaako tämä sitä, että minun ei kannata jonottaa kinkkua ja hän sanoi, että kyllä. Hänen ilmeensä oli aika yllättyneen näköinen, Marko hekottaa.

”Halusin haistella tunnelmaa”

Joulukinkutta jääminen ei Markoa haitannut.
– Yhtään joulukinkkua en edes nähnyt, mutta en ole pettynyt. Kyllä minulla on rahaa ostaa kinkku itsekin, Marko toteaa.

Marko kertoo, että tarkoituksena ei ollut provosoida ex-jengiään, jonka jäsenet yrittivät ampua hänet, kun hän erosi jengistä vuonna 2011.

– Halusin haistella tunnelmaa ja moikata vanhoja kavereita. Lisäksi olen kuullut, että kylillä puhutaan, etten uskaltaisi liikkua ulkoa, koska en ole juuri yöelämässä viime aikoina käynyt, joten ajattelin käydä näyttäytymässä, Marko kertoo.
https://www.seiska.fi/Uutiset/Ex-gangsteri-Marko-Lonnqvist-yllatti-Cannonball-kerholaiset-En-edes-nahnyt-joulukinkkua 

Ex-Cannonball-jengiläinen Marko Lönnqvist järjestää nykyään gangsterimatkoja – huh, mikä video!

Elämäni gangsterina -kirjan äskettäin julkaissut Marko Lönnqvist pulpahti kirjan myötä koko Suomen tietoisuuteen. Nyt Markolla on mielessä uudet bisneskuviot.

– Seuraava liikekuvioni on Elämäni gangsterina -risteilyt. Vien turisteja Tallinaan kokemaan gangsterielämää, Marko paljastaa Seiskalle.

- Nettisivut eivät ole vielä pystyssä ja pyöritän hommaa tällä hetkellä sosiaalisen median kautta.
Seiska pääsi mukaan Markon ensimmäiselle testiristeilylle, ja meininki todella oli kuin Hollywood-elokuvasta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar