söndag 11 september 2011

Revierkämpfe der Rocker-Banden


Våldet i Kiel rocker scenen fortsätter. Gaarden i stadsdelen igår, två medlemmar av "Tigers" en rocker av "mongoler" stryk. På kvällen, då samlas "mongolernas medlemmar visas på en diner för vedergällning men stoppades av polisen.
I morgon klockan 11 klockan har de två "tigrarna" hoppade och har tagit flera gånger på sina offer utanför klubbhuset av "Mongols MC" från en vit Porsche. Anledningen till den uppenbara konflikten är djupt personliga sprickor: Flera "Tigers" ha blivit missnöjda, i Kiel den "mongolerna" lokal kapitel endast grundades alls. "Männen hade känt varandra under lång tid", sade en polistalesman på förövare och offer för Porsches raid. Och talesman för "Tigers" bekräftade vår tidning: "Ordföranden i Kiel, mongolernas en tidigare medlem av oss."
Den statliga huvudstaden var tidigare territorium "Hells Angels", som nu med "mongolerna" en fiende står inför, som domineras av en kraftfull kurdisk klan libaneser. Oberoende av personliga skärmytslingar, den turkiska plan "Tigers" därför verkar hålla sig borta från en hotande slaget om dessa jättar. "Den" Hells Angels ville "få oss som supportrar, vi har förkastat", säger "tigrarna" talesman. De ville ha någon mer kontakt med Red Light District. Det finns ytterligare en kraft förstärktes i Kiel. En algeriska gäng försöker ta över narkotikahandeln. Din antagligen ett krig mellan "Hells Angels" och "mongoler" bara vara bra.

http://www.shz.de/artikel/article/111/kiel-revierkaempfe-der-rocker-banden.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar