onsdag 21 september 2011

Mongols MC klubbhuset stängt av polisen i Kiel

I Kiel distriktet Gaarden en grupp av rockers Mongols klubbhuset var stängd. För klubbhuset, det fanns inget tillstånd, och det fanns redan våldsamma attacker mot klubbhuset. Den banderoller togs bort, var rocker mongolerna själva inte på plats.

Staden Kiel kommer att fortsätta att kämpa mot cyklister gänget i stadsdelen Gaarden var ett klubbhus av mongolerna MC USA stängd. Användningen av byggnaden som ett klubbhus var varken sökte eller godkänts. Situationen i bostadsområdet var inte lämplig för ett klubbhus för en MC-klubb, om bara på grund av buller, säger talesmannen Tim Keel Holborn.

Klubbhuset var stängd

En stor Webebanner mongolerna MC togs bort från Förenta staternas Department of Building, säkrade många poliser åtgärden. Men varken medlemmar i klubben, inte heller hyresvärden dök upp, så stängningen som skickas per post. För en tid mongolerna försöker etablera sig i Kiel, men miljön i regionen domineras av Hells Angels. Gång på gång kom mongolerna som kommer till uttryck i våldsamma och är föremål för hård kritik, eftersom många medlemmar av "mc-klubb" inte ens rida en motorcykel. Myndigheterna satte rocker grupper flera gånger i samband med kriminella kopplingar.

http://www.noows.de/mongols-mc-vereinsheim-in-kiel-von-polizei-geschlossen-31902

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar