onsdag 28 september 2011

Polizei fürchtet Rockerkrieg mit den "Mongols"

Eftersom de sägs ha hotat vittnen och slagen, SEC gång stormade klubbhuset för vippa och greps misstänkta. Samtidigt är polisen informeras också om att "mongoler" vill återupprätta i Berlin.

Återigen, plundrade en stor kontingent av poliser klubbhuset i "Hells Angels Berlin City" på residenset gatan i Charlottenburg. Det föregicks av hot mot ett vittne som kunde beskriva två misstänkta. Två rocker i gruppen till turkarna P. Kadir skadades i tillgång, de två flyktingarna överväldigad senare i sina hem.

Ser man tillbaka: Den 23 September greps en 18-årig brottslingar som hade rånat gatan i Wedding Usedomer en 76-åring i sin lägenhet. Mannen belastas av en 20-årig ​​vittne, som nu hotas av mer än tio medlemmar av "Hells Angels Berlin City" misshandlad och att dra tillbaka anklagelserna mot hennes vänner. Vittnet informerade polisen och beskrev de två största bovarna.

Under brottsutredningen berörda enheten på måndag kväll, rättsliga beslut, har 40 medlemmar av kravallpolisen begärts. På grund av risken för Hells Angels, en plikt för Special Forces laget (SEC) och en extra larmades. Vid ungefär 2 klockan var tidigt på morgonen tisdagen den tillgången, sju rockers var överväldigad, ställ in flyktingarna senare hemma.Kadir P. måltavla för polisen

Bara förra veckan hade det varit en liknande operation på samma adress, för att säkerställa vapen och intriger för vippa för att få ett slut på P. Kadir. Enligt utredarna eftersom det är dessa turkiska födda rocker, som alltid kommer från våld. Vilket förhindrar den 16 Augusti, bara den slumpmässiga uppkomsten av polisen, ett slagsmål mellan Hells Angels och Bandidos till Kadir P. Reinickendorf. Den 27 Augusti var det ett bråk bland rockers i Boxhagener gata i Friedrichshain, identifierade vittnen Kadir män igen. Den 8 September, angrep medlemmar av gatugäng som kallas "The Street Fighters" genom att klippa och stickande vapen, för att vinna dem som anhängare av "Hells Angels Berlin City." Två gånger redan hade polisen sammandrabbningarna mellan Hells Angels och Bandidos förhindra Schöneberg Winterfeldtplatz som bör beaktas av den grupp av P. Kadir.


Enligt experter kan ledningen för den "Hells Angels Berlin City" på federal nivå faller snart i onåd eftersom att ha kallats av den ständiga våldet och om igen polisen på plats och myndigheterna säkerheten skulle kunna hantera klubban förbud. Här medlemmarna i statens Criminal Office, kan problemet vara långt från världen - för tre år sedan till P. Kadir försökte hugga en vakt i nacken som bara kunde räddas genom en snabb rörelse. Men hittills har ingen domstol hittills har hittats, men åklagaren omedelbart in avgifter Kadir och P. tillfälligt även satt i häkte hade. En domstol talesman sade förfrågan, att "andra saker i motsats till den primära vårdnaden till det första måste tas om hand."

Under tiden har polisen även bevis som kommer att etablera sitt ursprung från Amerika, "mongoler" i Berlin igen, vilket skulle kunna underblåsa sjudande kriget i nästa scen. Mongolerna anses vara fiender till Hells Angels. I en intern polisens riskbedömning av 9 September är experter att dra slutsatsen att "tillämpningen einzukalkulieren skarpa vapen", när rivaliserande grupper möts.

http://www.morgenpost.de/berlin-aktuell/article1777564/Polizei-fuerchtet-Rockerkrieg-mit-den-Mongols.html 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar