onsdag 14 september 2011

Nu kränker polisen på nytt en bikerklubbs integritet! Ett vittnesmål!

Payback har knappt avslutat skrivelserna om fallet med Svenljungskontrollerna förrän nästa rapport om övergrepp mot en mc-klubb rapporteras in till Payback.

Denna gången avsåg det tre vanliga bikers på väg att besöka en närliggande mc-klubb. 200 meter från klubbstugan händer följande och jag citerar:

Två poliser kommer fram till vår bil frågar efter leg mina två vänner ger polis nr 6136 sina leg, jag frågar då efter hans polis leg han skrattar till och frågar menar du allvar? Ja säger jag!

Han visar leg jag frågar om namn det vägrar han lämna ut men jag får hans tjänste nr 6136 får även den andra polisens nr 6528, polis nr 6528 frågar åter mig om leg jag ifrågasätter varför, är jag misstänkt för något brott undrar jag polis nr 6528 säger åt mig att kliva ur bilen och följa med till deras bil där han fortsätter pressa om leg var vi är ifrån, men han kommer ingen vart.

På väg till vår bil frågar polis nr 6528 om jag är efterlyst jag säger nej och tar då fram mitt leg och håller det framför polis nr 6528 som vill ta det ifrån mig jag säger nej då körkortet är en personlig handlig så jag vill inte lämna det från mig håller med en gång upp körkortet igen då sliter polis nr 6528 det ur handen jag ber om en kvittens på körkortet han säger va inte löjlig du får snart tillbaks det.

Efter ca 10 min kommer ytterligare en civil polisbil med tre poliser dom beordrar oss alla ur bilen dom förklarar att dom misstänker att det finns vapen i bilen och att dom ska gå igenom bilen, vi frågar om dom har papper på detta dom säger “att det behövs inte du har sett för mycket på film”, dom går igenom bilen och samtliga blir kroppsvisiterade dom hittar inget vi blir släppta!

Jag var inte efterlyst, ingen av oss hade något olagligt på oss, inget olagligt i bilen och samtliga var nyktra!

Wheel Legs MC

http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/nu-kraenker-polisen-paa-nytt-en-bikerklubbs-integritet-ett-vittnesmaal-681060

3 kommentarer:

 1. intressant jag kastar ut det på bloggen jag med

  SvaraRadera
 2. Det är bara uppvärming inför polisstaten som är på väg...

  SvaraRadera
 3. Undrar vad det är för idioter som tror det är en tidningsanka?

  Mvh Timo.O

  SvaraRadera