söndag 25 september 2011

- Nya gatugäng utmanar mc-klubbar

Polisen oroas när uppstickare på den kriminella scenen ger sig in på mc-gängens marknad. Två personer sitter häktade misstänkta för grov misshandel efter en våldsam sammandrabbning mellan mc-gäng i centrala Stockholm.

Ett antal personer iklädda västar från ett mc-gäng festar på restaurangen El Cocodrilo på Ringvägen i Stockholm när ett annat gäng kliver in på restaurangen vid 23-tiden. Ett våldsamt slagsmål bryter ut, där omkring 30 personer ger sig på varandra med knivar och andra till-hyggen. En person knivskärs svårt i halsen.

–Det var verkligen hårda tag. Man släpade ut en person från restaurangen och fortsatte misshandla honom utanför. Det var en kraftig misshandel med slag och sparkar, säger Ulf Göranzon från länskriminalpolisen i Stockholm.

Vid slagsmålet och den grova misshandeln inne på El Cocodrilo attackerade personer som tillhör en av Hells Angels undergrupper, några medlemmar i det konkurrerande gänget Outlaws som satt inne på krogen. Två personer greps, en 30-årig man och en 32-årig man, båda från Stockholmstrakten, som nu sitter häktade misstänkta för grov misshandel. Det anmärkningsvärda med dessa två är att de tills nyligen var medlemmar i Hells Angels ärkefiende Bandidos.
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/nya-gatugang-utmanar-mc-klubbar_6498450.svd

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar