torsdag 15 september 2011

MC-klubb slått av trønderkommune i budrunde

Leksvik kommune ønsker ikke at MC-klubben Mongols skulle slå seg ned i bygda, og gikk til eiendomskamp. 

Leksvik kommune ble i ettermiddag lykkelig huseier. Ordfører Einar Strøm (Sp) jubler etter at det ble klart at huseieren valgte å selge eiendommen Amborneset til Leksvik kommune og ikke til den skandinaviske MC-klubben Mongols MC – etter fem lange uker.

MC Mongols la først inn et bud på 3,9 milioner kroner for et av husene. Kommunen varslet at de ville bruke alle lovlige midler for å hindre at MC-klubben fikk klubblokaler i kommunen. De la derfor inn bud på 8 millioner kroner for alle eiendommene.

Da ønsket motorsykkelklubben å høyne budet til 14 millioner kroner. Men budet kom aldri skriftlig. Klokka 15 onsdag ettermiddag godtok selgeren budet fra kommunen.

– Det har vært fem lange uker, og vi kan ikke hvile oss. Vi vet at det er flere klubber som er på utkikk etter lokaler i Midt-Norge. Derfor må vi fortsatt opprettholde et trykk mot denne type miljøer og sammen lage et nettverk hvor vi kan dele på erfaringene, sier ordføreren til TV 2 Nyhetene.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/mcklubb-slaatt-av-troenderkommune-i-budrunde-3585094.html 

Leksvik kommune ønsker ikke at MC-klubben Mongols skulle slå seg ned i bygda, ... MC Mongols la først inn et bud på 3,9 milioner kroner for et av husene. ...
Leksvik kommune kjøper AmbornesetNRK
Kommunen kjøper AmbornesetTrønder-Avisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar