torsdag 15 september 2011

Man gripen för High Charaparralmordet

En man har gripits misstänkt för mordet på en 40-årig man från Halland på High Chaparral i juni i år. Gripandet skede i Hells Angels klubblokaler i Norrköping. 
Razzia mot mc-lokaler
Fridolfsson är mycket förtegen om gripandet men enligt NT ska gripandet skett i samband med ett tillslag mot Hells Angels klubblokaler i Norrköping. Insatsen ska enligt tidningen varit ledd av jönköpingspolisen där östgötapolisen var behjälplig med ett antal poliser.
Knivskars svårt
Den 40-årige mannen knivskars svårt då han befann sig i en bil på High Chaparral. Flera personer kom fram till bilen och attackerade mannen som då inte kunde försvara sig, därefter försvann gärningsmännen från platsen.

40-åringen fördes med ambulans till sjuhuset i Värnamo, hans liv gick dock inte att rädda. Vid tidpunkten för mordet pågick bikerträffen "Till minne av Swedish Bikemeet" med 5 000 besökare.
http://www.jnytt.se/nyhet/42464/man-gripen-for-high-charaparralmordet

Polisen slog till mot Hells Angels

Polisen i Östergötland och Jönköping slog på torsdagseftermiddagen till mot Hells Angels lokaler på Stockholmsvägen i Norrköping.
http://www.corren.se/ostergotland/norrkoping/?articleId=5775884En 36-årig man greps på torsdagsförmiddagen som misstänkt för att ha mördat en 40-årig man på nöjesanläggningen High Chaparral i Gnosjö. Mordet skedde i början av juni, i samband med en mc-träff. 

Polisen i Östergötland och Jönköping slog på torsdagseftermiddagen till mot Hells Angels lokaler på Stockholmsvägen i Norrköping. En man har gripits misstänkt för det uppmärksammade mc-mordet vid High Chaparral i somras.

Maskerade poliser slog till mot Hells Angels

Vid lunchtid på torsdagen slog polisen i Jönköping och Östergötland till mot Hells Angels lokaler på Stockholmsvägen i Norrköping. Och en 36-årig Norrköpings bo greps misstänkt för ett mord på High Chaparral i somras.  

Krisstödet uteblev för mordvittne 

I somras dödades en av Lis Bergmans vänner med kniv framför henne på en camping vid High Chaparral. I efterdyningarna av mordet har hon, i egenskap av vittne, hotats och smädats. Nu är hon besviken på det bristande stöd hon och den avlidnes familj har fått från samhället.
http://www.folkbladet.se/nyheter/norrkoping/default.aspx?articleid=5776954

1 kommentar: