torsdag 15 september 2011

Gängman greps med heroin

Strax efter midnatt slog narkotikaspanarna till – två kokainhandlare greps med 200 gram av drogen. De visste inte att polisen skuggat dem i två månader. Och även lyssnat på affärsuppgörelser via telefonavlyssning

I dag åtalas båda för grovt narkotikabrott. Den äldre av dem, 49, hade också en skjutklar revolver och större summor kontanter i sin lägenhet när han åkte fast i juni i år. Mannen har länge förekommit i större narkotikautredningar i Skåne. 

Förra vintern misstänktes han ingå i en heroinliga med bas i norra Malmö. Mannen knyts till det kriminella gänget Brödraskapet, inte som konstaterad medlem, men som kumpan eller affärspartner. 

Den andre åtalade är en 25-åring från Göteborg som levererade kokainet till 49-åringen. Förutom skuggningen lutar sig åklagare Jeanette Sprimont på spaningsfilmer och fotografier för att få männen fällda. 

”Jag vill inte”, hörde kompisen utanför skoltoaletten. Kompisens vittnesmål är avgörande för att en 15-åring döms för sexuellt ofredande av en jämngammal flicka på skolan i östra Malmö.
http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1545069/Gangman-greps-med-heroin.html

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar