tisdag 20 september 2011

121 års fængsel: Anklager vil straffe rockere stenhårdt

Fire livstidsdomme og sammenlagt 121 års fængsel.

Sådan lyder anklagemyndighedens historisk høje krav i sagen mod 15 rockere fra Hells Angels-miljøet, der på kryds og tværs er kendt skyldige i seks drabsforsøg, et kølleoverfald og et veludrustet våbenlager i et kælderrum.

Den fremtrædende HA’er Brian Sandberg er blandt de rockere, der kræves idømt en flercifret plet på straffeattesten.

Helt præcist 14 år kræver sagens anklagertrio til rockeren, der er kendt skyldig i at beordre et drab, som hævn for, at han selv blev beskudt.

Et drabsforsøg giver som udgangspunkt en straf på seks år, men hvis det sker i forbindelse med et bandeopgør, kan straffen stige til det dobbelte.

Dertil kommer, at anklagerne mener, at det skal koste Sandberg ekstra på strafkontoen, at han er bagmanden til en dødspatrulje, der dog aldrig fik løsnet et eneste skud.

- Kravet på 14 år er skudt helt over målet. Der er for Sandbergs vedkommende tale om et enkelt forhold, hvor ingen kom til skade, og hvor han selv kort forinden var blevet beskudt, siger rockerens advokat, Michael Juul Eriksen.

-Jeg vil i stedet for de 14 år kræve fem års fængsel, siger han.
http://www.jv.dk/artikel/1196401:Indland--121-aars-faengsel--Anklager-vil-straffe-rockere-stenhaardt 

Sådan lyder anklagemyndighedens historisk høje krav i sagen mod 15 rockere fra Hells Angels-miljøet, der på kryds og tværs er kendt skyldige i seks ...
Anklager kræver 14 år til Brian SandbergNORDJYSKE
Sandberg kendt skyldig i et drabsforsøgBørsen Online

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar